25 / 04 / 2024

Mavigöl

Mavigöl

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. Naslı, TÜGİAD üyelerinin de Mamak'a yatırım yapmak istediklerini belirtti.

Depremi en çok çürük binalarda yaşayanlar hissetti!

Elazığ Sivrice’de yaşanan depremin yıkıcı etkisini en çok müteahhitlerin yaptığı çürük binalarda yaşayanlar hissetti. 6 katlı Mavigöl Apartmanı sarsıntının ilk saniyelerinde toz yığınına döndü.

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Polat ve Namık Aksu 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Arnavutköy, Mavigöl Mahallesi, Manidar Sokak'ta kuruldu.

Oftaş Kılıç İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oftaş Kılıç İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Kılıç tarafından 400 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Mavigöl Caddesi'nde kuruldu.

Ankara'nın yeni yatırım merkezi Mamak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. Naslı, TÜGİAD üyelerinin de Mamak'a yatırım yapmak istediklerini belirtti.

Mamak Mavigöl, Kutludüğün ve Ortaköy bölgesinde yatırım kazandıracak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçelerine yatrım yapan iş adamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, yatırım için Mavigöl bölgesinin revaçta olduğunu, Kutludüğün ve Ortaköy’de yatırım yapacakların da kazanacaklarını söyledi.

Yaşar Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Gayrimenkul Limited Şirketi, Yaşar Tepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık 2014 tarihinde Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Mavigöl Caddesi 11/1 'de kuruldu

Arnavutköy İslambey ve Mavigöl Mahallesi imar plan tadilatı 24 Şubat'ta askıdan iniyor!

Arnavutköy'ün İslambey ve Mavigöl Mahalleleri imar plan tadilatı, 24 Şubat 2014 Pazartesi günü askıdan iniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 13 Ocak 2014 tarihinde onaylamıştı. İşte o plan...

TOKİ`nin 352 YTL taksitli Küçükçekmece Göl Konutları`nın kampanyası Pazartesi günü başlıyor

TOKİ'nin Küçükçekmece'de yapacağı Göl Konutları'nın başvuruları 4 Şubat Pazartesi günü başlayacak. 352 YTL'den başlayan taksitlerle konutların satılacağı kampanyada orta gelir grubu için 240 ve alt gelir grubu için ise 364 konut var.

İstanbul'da 10 yılın getiri şampiyonu Ataşehir

İnşaat sektörünün kalbi İstanbul'da yeni gelişen bölgelere yatırım yapanlar kazançlarını katladı. Yıllar önce İstanbul'un dışı olarak kabul edilen Ataşehir ve Beylikdüzü hem kirada hem de satın almada son 10 yılın getiri şampiyonu oldu.

TOKİ`den 30 taksitle satılık 285 arsa!

TOKİ Türkiye genelinde 285 arsa ve araziyi, 109 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Yüzde 25 peşin ödeyene 30 taksit yapılıyor.

Alanya ve Kaş`ta Hazine`den satılık araziler

Antalya Defterdarlığı, Hazineye ait, Alanya ve Kaş'a bağlı Kalkan beldesindeki bazı arazileri ihale usulüyle satışa çıkardı.

Satışlar durunca lüks dairelerin fiyatı 100 bin YTL`ye düştü

İnşaatları devam eden lüks konut projelerinde, özellikle 2+1 şeklindeki küçük dairelerin fiyatları 100 bin YTL'ye kadar geriledi.

Mamak`ta satılık bina

Yozgat Valiliği İl Daimi Encümen Başkanlığı ise Ankara'nın Mamak ilçesi Demirlibahçe Demirkapı Sokak'ta bulunan 2 parselde kayıtlı, bodrum hariç 3 katlı 282 metre kare oturum alanı ve toplam alanı bin 60 metre kare olan binayı, arsası ile birlikte kapalı

Mavigöl Haberi

Mavigöl

Türker Naslı başkanlığındaki TÜGİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu'nu kabul eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yatırım için Mavigöl bölgesi revaçta. Kutludüğün ve Ortaköy de yatırım yapacakların kazanacakları bölgeler" dedi. 


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçelerine yatrım yapan iş adamlarına her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, yatırım için Mavigöl bölgesinin revaçta olduğunu, Kutludüğün ve Ortaköy'de yatırım yapacakların da kazanacaklarını söyledi. 


Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesul Akgiil'ü makamında ziyaret etti. 

Naslı, ziyarette yaptığı konuşmada, 850 üyesi bulunan TÜGİAD'ın 500 bin kişilik bir istihdam gücünü ve 18 milyar dolarlık ihracat hacmini temsil etliğini bildirdi. 


Mamak'ta son yıllarda yaşanan gelişmelerin tüm iş dünyasının dikkatini çektiğine değinen Naslı. başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Akgül'ü tebrik...