25 / 04 / 2024

Mavikent Konutları antep

Mavikent Konutları antep

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura heyecanı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. etapta hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Daire belirleme kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor...

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Şahinbey Mavikent 5. Etap projesinin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap konutlarının temeli Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla atıldı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nda 222 konut satışta!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 'Güzelyurt Sosyal Konutları'nın 222'si tamamlanarak ihale usulüyle satışa sundu.

Şahinbey Mavikent 5. Etap kuraları çekildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için inşa ettiği Mavikent 5. Etap Konutları'nın kura çekilişi dün gerçekleşti.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Mavikent 5. etap kuraları 2 Nisan'da çekilecek!

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbeylilerin beklediği müjdeli haberi açıkladı. Tahmazoğlu Mavikent Konutlarında 5. etap kuralarının 2 Nisan 2017 tarihinde çekileceğini söyledi.

Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da gerçekleşecek.

Mavikent Konutları 4. Etap'taki konutlar sahiplerini buluyor!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Mavikent Konutları 4. Etap'taki bin konutun sahiplerinin belirleneceği kura çekim töreninde konuştu.

Şahinbey Mavikent Konutları'na 32 bin 120 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

Mavikent Konutları antep Haberi

Mavikent Konutları antep

 GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.


Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki etaplarda 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabın da adım adım sona doğru geliniyor. 30 binden fazla kişinin başvurduğu ve yapılan kurayla 1.000 kişinin belirlendiği konutlar daha sonra sıkı bir elemenin ardından hak sahipleri belirlenmişti. Yoğun bir çalışma temposuyla hazırlanan konutların bu yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent 4'üncü etap konutlarının inşaat çalışmasını yerinde inceledikten sonra dış cephe çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Tahmazoğlu, Mavikent 4'üncü etap konutlarının diğer etaplardan biraz daha farklı olduğunu belirterek...