28 / 03 / 2024

mavikent toki

mavikent toki

TOKİ ve Şahinbey Belediyesi, Mavikent'te yer alan 1.000 konutu satışa hazırlanıyor. Konutların tamamı 93 metrekarelik 2+1'lerden meydana geliyor ve 60 bin TL'den müşterilere sunuluyor

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Mavikent 5. Etap kura yeri!

Şahinbey Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte hayata geçireceği Mavikent 5. Etap'taki daireler kura ile satılacak. İşte, TOKİ Mavikent 5. Etap kura yeri...

TOKİ Mavikent 5. Etap kurası ne zaman?

Şahinbey Belediyesi ile TOKİ'nin birlikte hayata geçirdiği Mavikent 5. Etap projesinde kura için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Mavikent 5. Etap kurası ne zaman?

TOKİ'den Gaziantep Mavikent'e 643 konutluk yeni proje!

Birçok vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ, Gaziantep Şahinbey Mavikent Mahallesi'nde yeni bir projeye hazırlanıyor.

TOKİ Mavikent 4. Etap kura sonucu!

TOKİ Mavikent 4. Etap kura sonucu açıklandı. Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleşen kura çekilişi kapsamında 1.000 adet konut hak sahiplerini buldu.

TOKİ Gaziantep Mavikent kura sonuçları!

TOKİ Gaziantep Mavikent kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekilişi bugün saat 09.00'da başlayan projede toplamda 1.000 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Mavikent kura çekilişi 2015!

Toplamda 1.000 adet daireden oluşan Gaziantep Şahinbey Mavikent konut kurası bugün çekiliyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. İşte TOKİ Gaziantep Mavikent kura çekilişi 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Mavikent kura satışları ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gaziantep Mavikent 4. Etap'ta başvurular 30 Haziran 2015 tarihinde sona erdi. Peki TOKİ Gaziantep Mavikent kura satışları ne zaman yapılacak?

TOKİ Gaziantep Mavikent 4. etap kura çekilişi 2015!

TOKİ Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep Mavikent Konutları 4.Etap'ta toplam 1.000 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Gaziantep Mavikent 4. etap kura çekilişi 2015...

TOKİ Gaziantep Mavikent 4. Etap kura çekilişi 23 Ağustos'ta!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacı ile yapılan Mavikent Konutları 4’üncü etabın hak sahipleri 23 Ağustos Pazar günü yapılacak çekiliş ile belirlenecek.

Gaziantep Mavikent TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında aylık taksitlerin 400 TL'den başlangıç gösterdiği Gaziantep Mavikent TOKİ projesinde daire alanları 90 metrekareden başlıyor. Peki Gaziantep Mavikent TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Mavikent Evleri kuraları!

Aylık taksitler 400 TL'den başlangıç gösterdiği projede toplam 1.000 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. TOKİ Gaziantep Mavikent Evleri kuraları Temmuz - Ağustos aylarında çekilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında projede 12 bin TL peşinat kabul edilen projede daireler 90 metrekare alana sahip. Peki TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

mavikent toki Haberi

mavikent toki

Şahinbey Belediyesi, Mavikent'te 1.000 konutu ara ödemesi banka kredisi satışa çıkarıyor. Müracatınn 12 Ağustos ile 27 Eylül arasında yapılacağı konutların tamamı 93 metrekarelik alana sahip 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. 


Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin satışa çıkardığı konutlar için aylık 400 TL ödeme yapılıyor. Peşinatın 12 bin TL olarak belirlendiği konutlar için 10 yıl vadelendirme yapılıyor. 


60 bin TL'den satılacak konutlar için Ocak-Nisan-Temmuz-Ekim 2014'te 3 bin TL'lik ara ödemeler yapılıyor. 48 bin TL vadelendiriliyor. Taksitler ise anahtar teslimi ile başlıyor. Konutların teslimi ise belediyenin belirlediği programla belirlenecek. 


T.C. GAZİANTEP ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SOSYAL KONUT TAHSİSİ İÇİN MÜRACAAT ŞARTLARI VE İSTENEN BELGELER: 

Müracaat Yeri      :Şahinbey Belediyesi Hizmet Binası

Müracaat Tarihi   :12 Ağustos 2013-27 Eylül 2013

1.       Başvuru sahibinin Tam Tekmil...