19 / 04 / 2024

Mavişehir Livin İzmir konut fiyatları ne kadar

Mavişehir Livin İzmir konut fiyatları ne kadar

Cengiz İnşaat imzası taşıyan  Livin İzmir projesinde teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor..

Ekmas Mavişehir Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ekmas Mavişehir Projesi, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilmeye başladı. Toplamda 49 konuttan ve üç bloktan oluşan projenin tüm detayları haberimizde. İşte, Ekmas Mavişehir 15 soruda tüm detaylarıyla…

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi!

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 

Mavişehir Livin İzmir konut fiyatları ne kadar Haberi

Mavişehir Livin İzmir konut fiyatları ne kadar

35 bin metrekare arsa alanına , 28 bin metrekarelik peyzaj alanı sahip olan Livin İzmir projesi 366 konut ve 33 ticari birimden oluşuyor. 

Cengiz İnşaat imzası taşıyan  Livin İzmir projesinde 1+1'den 5+2'ye kadar daire tipleri bulunuyor.  Projede banka kredisiyle konut sahibi olunuyor. 

6 etap olarak tasarlanan  Karşıyaka Livin İzmir projesinde teslimlerin 2019 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Proje Mavibahçe AVM'ye yakın konumda yer alıyor.

Mavişehir Livin İzmir konut fiyatları ne kadar?
1+1 daireler 630 bin TL'den, 
2+1 daireler 1 milyon 110 bin TL'den, 
3+1 daireler 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Livin İzmir Satış Ofisi: 2040 Sokak No:7 Mavişehir Karşıyaka - İzmir

Tel: 444 16 49
Web: http://www.livinizmir.com/
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com