20 / 04 / 2024

maximoon bahçeşehir ulaşım

maximoon bahçeşehir ulaşım

Maximoon daire fiyatları bilgisinin ayrıntıları şöyle: 1+1 daireler 126 bin liradan, 2+1 daireler 300 bin liradan ve 3+1 daireler ise 459 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Maximoon'un ticari birimlerine Araplar göz dikti!

Yalçıntepe Group tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Maximoon projesinin ticari birimlerine Araplar göz dikti. 150 milyon TL yatırım maliyeti olan projenin ticari birim ve 1 rezidans bloğuna Araplardan 100 milyon dolar teklif geldi...

Maximoon Bahçeşehir'de 300 bin liraya 2+1 fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Maximoon Bahçeşehir projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Maximoon Bahçeşehir Evleri'nin teslimleri 2014 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Yalçıntepe Group Maximoon fiyat listesi!

Yalçıntepe Group Maximoon fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizin içinde ayrıntılı liste halinde yer alıyor

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Mirnas Bahçeşehir yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta!

Mirnas Bahçeşehir, Mirnas Yapı tarafından, Ege'nin her yerine ulaşımı kolay Turgıtlu'da  yükseliyor. Mirnas Bahçeşehir projesi yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Mirnas Bahçeşehir projesi ile ilgili detaylar...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi, 658 ada, 4 ve 5 parseller arasında kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıkarıldı.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 434 Ada 9 Parsel, 436 Ada 3 Parsel ile 434 Ada 12 Parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi 1746 Parsel ve 2153 Parselin Tamamı, 274 Parselin Bir Kısmı ile 1746 Parselin Doğusundaki Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

maximoon bahçeşehir ulaşım Haberi

maximoon bahçeşehir ulaşım

1.332 adet daireden meydana gelen Maximoon projesi Yalçıntepe Group girişimi ile inşa ediliyor. 8 blok halinde yükselen Maximoon Konutlarında satışlar devam ediyor. Maximoon daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu Maximoon Evleri lokasyon olarak İstanbul'un Bahçeşehir bölgesinde konumlandırılıyor. Bahçeşehir Maximoon Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor.


Maximoon Evlerinde Türk hamamı, açık-kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, koşu yolları, çocuk oyun alanları ve sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor. 93 adet mağazanın yer aldığı Maximoon Bahçeşehir Evlerinde yüzde 80 yeşil alan bulunacak.


Maximoon daire fiyatları kapsamında konutlar 126 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.  Bahçeşehir Maximoon Evleri ödeme koşulları bilgisine göre banka kredisi dışında ayrıca 12 ay vade farksız...