24 / 04 / 2024

Maximoon Evleri adres

Maximoon Evleri adres

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. Proje teslimlerinin 2015'te yapılması planlanıyor.

Maximoon ne zaman teslim?

Maximoon ne zaman teslim? sorusu 2014 yılının Aralık ayı olarak cevap buluyor. Bahçeşehir Maximoon Evleri satış listesine göre fiyatlar 126 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Sea Pearl Evleri adres bilgileri!

2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen Sea Pearl Evleri'nde daire fiyatları 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. İşte Sea Pearl Evleri adres bilgileri...

Rota Mavi Evleri adres!

Rota Mavi Evleri adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Rota Mavi Evleri projesinde fiyatlar 273 bin liradan başlıyor...

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres!

Toplam 25 milyon TL’lik yatırım bedeliyle yükselen proje 10 dönüm arazi üzerine yayılıyor. İzmir Teras Gökyüzü Evleri adres bilgileri kapsamında İzmir İl'i Narlıdere İlçe'sinde yükseliyor.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri adres!

5 blok şeklinde yükselen projede daire seçenekleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta yükseliyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında yükseliyor.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet dairenin bulunduğu projede daire tipleri 2+1,3+1 ve4+1 olarak tasarlandı. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor.Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri olarak İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen projede 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite yer alıyor. Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'nde yükseliyor.

Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Maximoon Evleri adres Haberi

Maximoon Evleri adres

Yalçıntepe İnşaat Maximoon Evleri İstanbul’un yaşam merkezi olan Bahçeşehir’de açılmış olan Akbatı Avym sizlere sadece 500 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. 

Bir ada konsepti ile yapılan Koza park projesi ile karşı komşu olduğunuzu sizler de göreceksiniz. Fransız sokağında damak zevkinize uygun restoranlara ulaşmanın keyfini sevdikleriniz ile paylaşabileceksiniz.

Ted kolejini yanı başına, Okyanus kolejini arkasına alan Maximoon yeni yapılacak Özel Acıbadem Hastanesi ve Özel İsviçre Hastanesi ile yatırım değerini arttırıyor.

Esenyurt Belediyesi tarafından inşa edilecek olan iki meslek yüksekokulu, iki özel üniversite ve Esenyurt Vakıf üniversitesi ile bölgenin imajı daha’ da artmaktadır.


Üstelik Maximoon bulunduğu lokasyon itibari ile Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, Tem otoyolunun yeni gişelerine 400metre, E5 karayoluna 5 dakika, İstanbul üniversitesi kampüsüne 5 dakika, İstoç İş Merkezine sadece 10 dakika…Yeni yapılacak olan 3. Havalimanı...