20 / 04 / 2024

MCI

MCI

Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.

Polo Rossi Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polo Rossi Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ramazan Yardımci tarafından kuruldu.

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arafatoğlu Otomotiv Reklam Danışmanlık Kağıt Konaklama Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Berkan Yardımci tarafından kuruldu.

MCİ Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCİ Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile bugün Muhammet Çiftçi tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler Afrika pazarına açılacak!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı kapılarını açtı. Fuarda konuşan MCI Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Yavuz Tümer, Türk müteahhitlerinin Afrika pazarına açılacağını açıkladı.

MCİ Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

MCİ Gayrimenkul Anonim Şirketi 433 bin TL sermaye ile bugün Ali Cimilli tarafından kuruldu.

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi kuruldu!

Royal İstanbul Gayrimenkul Yapı Geliştime Anonim Şirketi, Halil Yardımci Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nabil Rouis ile Adel Gannoun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Mci Pro Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mci Pro Emlak Hizmetleri Limited Şirketi, Tülin Işık, Uygar Kahaoğlu, Ümit Çakır, Hayrettin Talha Aydınbaş tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos'ta kuruldu.

MCI, Türkiye pazarına girdi!

Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.

Aralya Akıllı İzolasyon Teknolojileri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aralya Akıllı İzolasyon Teknolojileri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gülseren Kaya, MCI Technologies, Yusuf Aslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu

MCI Haberi

MCI


Dünyada 1987 yılından bu yana çok sayıda ülkede toplantı, organizasyon, dernek ve kongre etkinliklerine imza atan MCI, Türkiye pazarına girdi. Girişimciler Barış Kahrıman, Ufuk Tümer ve Koray Tuncer ile Türkiye’de şirket ve dernek organizasyonlarına yeni bakış açısı getirmeye hazırlanan MCI, 27 yıllık tecrübesini ülkemizde paylaşacak.

Küresel çapta hizmet veren iletişim, etkinlik ve organizasyon şirketi MCI’ın, Hindistan, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde yer alan kuruluşlara yönelik hizmetlerini daha etkin ve güçlü şekilde sürdürmek amacıyla kurduğu MCI Türkiye ile bu piyasada büyük ölçekli kongre ve organizasyonlar düzenlemek, hizmet çeşitliliğinin artırıldığı etkinliklerle hedefe daha kolay ulaşılması planlanıyor.

56’ıncı şubelerini Türkiye’de açan MCI’la vizyonlarının kesiştiğini bildiren MCI Türkiye Genel Müdürü Barış Kahrıman, yerel piyasaya ilişkin bilgi birikimi ve güçlü bağlantıları ile MCI’ın küresel deneyimi, iyi...