19 / 04 / 2024

mecidiyeköy sanat müzesi

mecidiyeköy sanat müzesi

Mecidiyeköy'de sanat müzesi kuracaklarını söyleyen Mustafa Taviloğlu, "Yurtdışından sergiler getireceğiz. Burası şehrin uğrak yeri olacak" dedi

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mecidiyeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi izinsiz belediye alanı işgali iddiasıyla yıkıldı.

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı nereden geçecek? Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı...

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 20 milyon 581 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Denizlili tarafından kuruldu.

Tire Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'ne yıkım şoku!

İzmir Tire'de 1971'de kurulan Tire Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacak. 

Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyonu 2 yılda tamamlanacak!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'ndeki restorasyon çalışmalarını inceledi. Maviş, restorasyon çalışmasının 2 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Muğla'da yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Müzesi'nin inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yüzde 90’ı tamamlanan Bölge Müzesi’nin yüklenici firmasına fesihname gönderdi, şantiyeyi boşaltmasını istedi. Firma, Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemeye verdi, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı...

New York Modern Sanat Müzesi 450 milyon dolarlık tadilatın ardından açıldı!

ABD’nin önde gelen sanat müzeleri arasında yer alan New York Modern Sanat Müzesi (MoMA), yaklaşık 4 ay süren tadilat çalışmalarının ardından kapılarını açtı.

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi küllerinden doğdu!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından yakılan ve yıkılan Ziya Gökalp Müzesi, restorasyon ve teşhir çalışmaları sonrasında yeniden ziyaretçilere açıldı. 

Kelimat Ham Sanat Müzesi hizmete açıldı!

Türkiye'nin ilk ham sanat müzesi olarak açıklanan Kelimat Ham Sanat Müzesi "5 Hikaye" adlı ham sanat sergisiyle hizmete açıldı.

Urartu Müzesi 9 yıl sonra yeni binasında ziyarete açıldı!

Van'da, 2011 yılındaki depremlerde hasar gören "Urartu Müzesi", Van Kalesi'nin güneyinde 21 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen yeni binada ziyarete açıldı

mecidiyeköy sanat müzesi Haberi

mecidiyeköy sanat müzesi


A Haber'de yayımlanan İş'te Hayat programına konuk olan Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu, sanat adına İstanbul'a bir şey kazandırmak istediğini söyledi. Taviloğlu, "40 senedir bu işle uğraşıyorum. Verdiğim emeği oluşturacağım bir kurumda devam ettirmek istiyorum. Tabanlıoğlu Mimarlık projeyi çizdi. Mecidiyeköy'deki binamızı yıkıp oraya müze kurmayı düşünüyoruz. Yurtdışından sergiler getiren, yaşayan bir yer yapmak istiyorum. İstanbul'a gelen biri için burasının uğrak yeri olmasını istiyorum. Belki adı kültür merkezi olur, bilmiyorum. Ayrıca konferans verilecek bir salon düşünüyorum. KafetEryası ise çok modern olacak" dedi. 


GÖZÜM BENİ AZ YANILTIR 

Koleksiyonerliği ile tanınan Taviloğlu, sahip olduğu resim sayısını söylemedi ancak son dönemde yurtdışından birçok resim aldığını belirtti. Resim alırken nelere dikkat ettiğini de anlatan Taviloğlu, "10 liraya aldığım resimlerden değeri milyon dolara çıkanlar var. Hiç...