24 / 04 / 2024

MEF Eğitim Kurumları

MEF Eğitim Kurumları

Dersaneyle başladığı eğitim yolculuğuna MEF Okulları ile devam eden Arıkanlı Holding, şimdi de üniversite kurmaya hazırlanıyor. MEF, üniversite hazırlığında. Kurum, Maslak'ta şehrin 46'ncı üniversitesini kuracak...

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

TEB’den Eğitim Harcamalarınıza 400 TL’ye Varan Bonus! Okullar açılınca çok işinize yarayacak

TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 1-28 Şubat tarihleri arasında eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 20.000 TL-50.000 TL arası eğitim ödemesine 200 TL bonus, 50.000TL üzeri eğitim harcamanıza 400 TL bonus kazanma fırsatını kaçırmayın!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

Mardin Nusaybin'de terörün eğitim kurumlarında bıraktığı izler siliniyor!

Mardin Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin 5 sene önce yaptığı saldırılarda yıktığı, tahrip ettiği okulların yerine yenileri yapılarak bir bir eğitim öğretime açılıyor

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları, İş GYO Kartal arsasını aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kartal'daki arsasını 4 milyon 500 bin TL+KDV bedelle Rüstem Eyüboğlu Eğitim Kurumları satın aldı...

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Kompedan İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompedan İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Perihan Ersin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'nın yeni okulu Bornova'da!

Ali Deniz'in kurduğu Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları yeni okulunu Bornova'da inşa edecek.

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

MEF Eğitim Kurumları Haberi

MEF Eğitim Kurumları



Dersaneyle başladığı eğitim yolculuğuna MEF Okulları ile devam eden Arıkanlı Holding, şimdi de üniversite kurmaya hazırlanıyor. Farklı eğitim modeli ile sektörü örnek olan kurum anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisedeki başarısını üniversiteye taşımayı hedefliyor. MEF markasıyla 40 yılı aşkın süredir 200 binden fazla mezun veren MEF Eğitim Kurumları, üniversiteye 2014- 2015 eğitim-öğretim döneminde ilk öğrencilerini alacak. 


MASLAK'TA KURULACAK 

Maslak'ta kurulacak kampusta eğitim, hukuk, iktisadi, idari ve sosyal bilimler, sanat, tasarım ve mimarlık ile mühendislik fakültelerinin yüksekokulu yer alacak. İlk yıl yaklaşık 500 öğrenci kabul edecek üniversite, akademik kadrosunu oluşturmaya başladı. Amerika, Japonya, İngiltere, Almanya gibi ülkelerden başvurular alan MEF Üniversitesi, sadece farklı eğitim modeliyle değil akademisyen kalitesiyle de iddialı. Akademisyenlerinin yüzde 50'si yabancı öğretim üyelerinden oluşacak olan üniversitenin eğitim modeli de 'sıra...