19 / 04 / 2024

MEF Okulları

MEF Okulları

Dersaneyle başladığı eğitim yolculuğuna MEF Okulları ile devam eden Arıkanlı Holding, şimdi de üniversite kurmaya hazırlanıyor. MEF, üniversite hazırlığında. Kurum, Maslak'ta şehrin 46'ncı üniversitesini kuracak...

Çanakkale'nin köylerinde konteyner okullar kuruldu!

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

Bahçeşehir Okulları'nın hedefi 150 kampüs!

Bahçeşehir Okulları, kampüs sayısını 2 yılda 150’ye çıkarmayı hedefliyor. Yeni açılacak kampüslerle 4 bin yeni personele de istihdam sağlanacak.

İzmit'teki okullar onarılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile faaliyete geçirilen okul hizmet masası, okulların eksiklerini gideriyor. İzmit'te geçen bir yıl içinde okullarda 214 tamirat işi yapıldı.

Ortaöğretim okullarının spor salonları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ortaöğretim okullarının spor imkanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti.

Doğa Okulları kampüs sayısını 150'ye çıkaracak!

2016 yılı eğitim sektörünün en büyük devralma işleminin yaşandığı Doğa Okulları’nın Genel Müdürlük görevini üstlenen Devrim Karaaslanlı, The İstanbul Peg Luxury Class Hotel’de düzenlenen basın toplantısında kurum ve eğitim sektörü açısından 2016 yılını değerlendirdi.

İngiltere'de Türk okulları açılıyor!

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

Fethi Şimşek, Doğa Okulları'nı sattı gayrimenkule girdi!

Kurucusu olduğu Doğa Okulları'ndaki hisselerini geçen ağustos ayında Metal Yapı Konut'un patronu Ömer Saçaklıoğlu'na satan Fethi Şimşek, gayrimenkul sektöründe büyüme kararı aldı.

Deniz GYO Eryaman Okulları Binaları değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Eryaman Okulları Binaları değerleme raporunu yayınladı.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları 2017'de açılıyor!

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, Swissotel Büyük Efes'te tanıtım semineri düzenledi. Kurumun, Ege Üniversitesi içerisinde 4 bin metrekarelik alanda yer alan anaokulu kampusünün de yine önümüzdeki yıl faaliyete geçeceği belirtildi.

FETÖ'nün Çad'daki okulları Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi!

Afrika ülkesi Çad'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait tüm okulların Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine karar verildi.

Van Başkale'de öğretmenler okulları onarıyor!

Van'ın Başkale ilçesindeki bir okulda görev yapan öğretmenler, velilerle el ele vererek okullarında tadilat ve boya çalışması yaptı.

Bahçeşehir Okulları yurtdışında da kampüs açacak!

Başta ABD ve Kazakistan olmak üzere farklı ülkelerde K12 seviyesinde okullar açmayı da planladıklarını söyleyen Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel "Kaliteli eğitimimizi bir Türk markası olarak global seviyeye taşımayı amaçlıyoruz" diye konuşuyor.

Okulların pansiyon ücretlerine yüzde 7,2 zam!

Pansiyon ücretleri ilköğretim ve ortaöğretim okulları, yetişkinler teknik eğitim merkezleri, çıraklık eğitim merkezleri ve pratik sanat okullarında yüzde 7,2 artışla 2 bin 690 liraya yükselecek.

MEF Okulları Haberi

MEF Okulları



Dersaneyle başladığı eğitim yolculuğuna MEF Okulları ile devam eden Arıkanlı Holding, şimdi de üniversite kurmaya hazırlanıyor. Farklı eğitim modeli ile sektörü örnek olan kurum anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisedeki başarısını üniversiteye taşımayı hedefliyor. MEF markasıyla 40 yılı aşkın süredir 200 binden fazla mezun veren MEF Eğitim Kurumları, üniversiteye 2014- 2015 eğitim-öğretim döneminde ilk öğrencilerini alacak. 


MASLAK'TA KURULACAK 

Maslak'ta kurulacak kampusta eğitim, hukuk, iktisadi, idari ve sosyal bilimler, sanat, tasarım ve mimarlık ile mühendislik fakültelerinin yüksekokulu yer alacak. İlk yıl yaklaşık 500 öğrenci kabul edecek üniversite, akademik kadrosunu oluşturmaya başladı. Amerika, Japonya, İngiltere, Almanya gibi ülkelerden başvurular alan MEF Üniversitesi, sadece farklı eğitim modeliyle değil akademisyen kalitesiyle de iddialı. Akademisyenlerinin yüzde 50'si yabancı öğretim üyelerinden oluşacak olan üniversitenin eğitim modeli de 'sıra...