26 / 04 / 2024

meg mekanik ülker

meg mekanik ülker

MEG Mekanik'in sahipleri de gayrimenkul yatırımcısı olmaya karar verdi. Alışveriş merkezi, hastane, otel, lojistik depoları gibi ticari gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere kurulan Megnum Yatırım'ın öncelikli hedefi ise Anadolu şehirleri.

Hıghtork Mekanik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hıghtork Mekanik Sistemleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Aydın, Tuğrul Dülgerog Ve Nurettin Ayraç ortaklığında kuruldu.

Apd Mekanik Elektrik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apd Mekanik Elektrik Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fuat Şimşek ve Serhan Çaycılar tarafından kuruldu.

Biltech Mühendislik Bilim Sanayi Enerji Elektrik Mekanik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Biltech Mühendislik Bilim Sanayi Enerji Elektrik Mekanik Taahhüt Anonim Şirketi 400 milyon TL sermaye ile bugün Metin Bilboğa tarafından kuruldu.

Mevsim Havalandırma Mekanik Klima İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mevsim Havalandırma Mekanik Klima İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi 100 bin TL sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu.

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Mekanik Elektrik Aydınlatma Limited Şirketi, Mehmet Erdinç Başaran tarafından 60 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Beyoğlu, Keçeci Piri Mahallesi, Namazgah Caddesi'nde kuruldu.

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofcity İnşaat Mekanik Dış Cephe Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi'nde kuruldu.

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Mekanik İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık ve Kuaför Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güdül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Erdem Tütüncü ve Aydın Karakuşoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Sevimliler Mekanik İnşaat Taahhüt Madencilik Temizlik Taşımacılık Turizm San.ve Tic.Limited Şirketi, İshak Sevimli ve Abdulmuttalip Sevimli ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker adına TURMEPA işbirliği ile düzenlenen Sabri Ülker Çevre Ödülü’nün üçüncüsü Hydromx Enerji Tasarruf Projesi’ne verildi. Proje enerji tüketimi konusunda yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilber Ülker tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Maber Yapı Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maber Yapı Elektrik Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Burak Erkan ve Abdullah Engür ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

meg mekanik ülker Haberi

meg mekanik ülker

Polat Holding, Ülker, Afken, Metro Group gibi pek çok büyük şirketin gayrimenkul yatırımlarında binaların mekanik işlerini üstlenen MEG Mekanik'in sahipleri de gayrimenkul yatırımcısı olmaya karar verdi. Alışveriş merkezi, hastane, otel, lojistik depoları gibi ticari gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere kurulan Megnum Yatırım'ın öncelikli hedefi ise Anadolu şehirleri.

ATIL KALANA DA TALİBİZ'
Megnum'un Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Arslan, özellikle alışveriş merkezi işinde büyük bir oyuncu olmak için çalışacaklarını belirterek, gelecek 5 yılda 200 milyon dolara varan yatırım hedeflediklerini söyledi. "Bu miktarın yarısını Anadolu şehirlerine yatıracağız. Geri kalan 100 milyon doları da İstanbul ve civarı için kullanırız" diyen Orhan, şöyle devam etti: "Anadolu'nun alışveriş merkezi olmayan şehirlerine gireceğiz. Şunu da belirtmeliyim ki; İzmir, Ankara gibi büyük şehirleri saymadan Anadolu diyorum. Herkesin...