26 / 04 / 2024

Mega Aquapark

Mega Aquapark

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

Amara Dolce Vita’ya Mega Aquapark geliyor!

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

MIPIM'in gündemi İstanbul ve mega projeler oldu!

Fransa'daki emlak fuarı MİPİM'de İstanbul ve mega projeler gündem oldu. 3'üncü havalimanından 3'üncü köprüye, Kanal İstanbul'dan Büyük İstanbul Tüneli'ne dev projeler gıpta ile izleniyor...

MIPIM'de mega proje kavramı konuşuldu!

‘Türkiye’deki mega projelere mimari bakış’ başlığında ilk gün gerçekleştirilen panelde mimarlar ‘mega proje’ kavramını tartıştı.Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu, Murat Tabanlıoğlu, Murat Kader, imza attıkları uluslararası projeleri ile sahnedeydi

Kamu bankaları mega projelerde öne çıktı!

"Kamu bankaları görev zararı etti" cümlesinin dillerden düşmediği dönemler tarih sayfalarında kalırken, 2002 yılından bu yana kamu bankaları açıkladıkları rekor karlar, aktif toplam ve mega projelere verdikleri finansman desteği ile gündeme geliyor...

Naci Ağbal: AK Parti demek mega proje demek!

Bakan Ağbal, ‘’Marmara Projesi boğaz açısından önemli bir proje. Yavuz Sultan Selim projesini, Marmaray projesini bitirmişiz. Avrasya Tüneli dünyada bir ilk. AK Parti demek mega proje demek, mega proje demek AK Parti demek. " dedi.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

3. havalimanı MIPIM Mega Proje Ödülü’ne aday oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.

İstanbul'daki mega projeler 2019'a yetişecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yapımı devam eden mega projeleri ve Marmaray'a bağlantılı olarak metro çalışmaları, karayolu, raylı sistemler, teleferik, yeni meydanlar ve kültür merkezlerini 2019'a yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

İstanbul, Avrupa'nın 4 mega şehri arasına girdi!

İstanbul, gayrimenkul hizmetlerinde ve yatırım yönetiminde global danışmanlık hizmetleri sunan JLL'nin hazırladığı "Dünya Sahnesinde İstanbul" başlıklı rapora göre, Avrupa'nın 4 mega şehri arasına girdi.

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Mega Aquapark Haberi

Mega Aquapark

Antalya turizminin en görkemli çocuk ve aile konseptine yönelik projeleri arasında yer alması planlanan  Mega Aquapark, deneyimli firmalardan Polgün Aquapark tarafından dizayn ve inşa edilecek.  

Mega Aquapark projesinin 4,5 milyon liraya mal olması ve 2018 yaz turizmine yetiştirilmesi hedefleniyor. Amara Dolce Vita Luxury’de çocuklu aileler için “Pirates of Olympus / Olimpos’un Korsanları” adlı Mega bir Aquapark inşa ediliyor.

Aquapark’ta 1500 metrekarelik büyük bir havuz bulunuyor. Aquapark’ta toplam 4000 metrekarelik aktivite alanı içinde ana havuz alanı dışında, çeşitli su oyunlarının olduğu  “Splash Zone”, yalnızca 1-4 yaşında olan minik misafirler için özel tasarlanan “Baby Pool”, yiyecek-içecek köşeleri ve Mini Club aktiviteleri de...