20 / 04 / 2024

Mega Evler 2. Etap

Mega Evler 2. Etap

Mega Evler 2 için çalışmalara başlayan Mega İnşaat, Megaevler Kağıthane'de bulunan son iki dairenin satışlarına devam ediyor

Mega Evler 2. Etap geliyor! İnşaatı Temmuz'da başlayacak!

Mega İnşaat, Kağıthane'de hayata geçirdiği Mega Evler projesinin ikinci etabı için düğmeye bastı. Projenin inşaatı önümüzdeki ay başlayacak

TOKİ'den ucuza ev fırsatı! Aylık 2 bin taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

TOKİ tarafından yeni bir proje duyuruldu. Projeye göre 2+1 ve 3+1 evler 2.000 TL ile 40.272 TL arasında satılacak. Proje, belirli ilde gerçekleştirilecek olup başvuru tarihleri de duyurulmuştur. Uygun fiyatlarla TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat sundu.

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Has Evler 2. Etap için satışlar da bu yıl içinde başlayacak. İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Burdur Merkez'de 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Bucak'ta 2+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Sosyal konut projesinin tüm detayları açıklandı. Türkiye'nin heyecanla beklediği TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. TOKİ Burdur'da kaç konut yapılacak? TOKİ Burdur 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Bursa Harmancık'ta ucuz 2+1, 3+1 evler 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Harmancık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Harmancık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Harmancık 2022 ucuz konut projesi...

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Elazığ'da depremzedelere verilen evler 2 bin TL’ye kiralanıyor!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve devlet tarafından tekrar yapılarak hak sahiplerine verilen bazı konutların 2 bin TL ve üzerinde kiraya verilmek istenmesi tepkilere neden oldu. 

2 saatte inşa edilen bu evler 300 yıl dayanıyor!

Japonya'da bulunan bu sıradışı evler 2 saatte inşa ediliyor. Köpükten yapılan evler 300 yıl dayanabiliyor.

İstanbul'da 2 yıl içinde 20 yeni metro hattı açılacak!

İstanbullular için güvenli, hızlı ve konforlu ulaşım şekli olan metro yatırımları tam gaz devam ediyor. Mega şehirde 2 yıl içinde 20 yeni metro hattının açılması planlanıyor...

Mudurnu'daki şato evler 2.3 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye'nin nadide şehirlerinden Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bulunan şato gibi villalar görenleri şaşırtıyor. Fotoğraflarını görenlerin maket sandığı 3 katlı villalar, 2 milyon 350 bin liradan satılıyor.

Japonya'daki köpük evler 2 saatte yapılıyor!

Japonya'da inşa edilen köpük evlerin yapımı 2 saatte tamamlanıyor. Görenleri şaşkına çeviren bu evler 300 yıla kadar dayanıyor.

Çanakkale Adatepe köyünde taş evler 2-3 milyon liraya satılıyor!

Kazdağları'nın eteklerindeki Adatepe köyü, yerlilerden tarihi evleri satın alarak restore ettiren kentlilerin yerleşim alanı oldu.

İşte 2 saatte yapılan 300 yıl dayanıklı evler!

İnanılması zor olan bu evler 2 saat içinde inşa ediliyor. 300 yıl dayanıklı evler köpükler yapılıyor. İşte o evler...

Mega Evler 2. Etap Haberi

Mega Evler 2. Etap

Bu yıl yaşamın başladığı Megaevler Kağıthane projesinde satılık 2 adet daire kaldı. 9 katlı 3 blokta 81 konuttan meydana gelen Megaevler projesinde satışı devam eden 80 metrekarelik 2+1 konut 206 bin TL'ye, 150 metrekarelik 4+1 konut ise 468 bin TL'ye alıcılara sunuluyor. Oturuma hazır durumda olan daireler için banka kredisi kullanılabiliyor. İki katlı kapalı otoparkın bulunduğu Megaevler projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, basket sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkları yer alıyor.


5 bin 200 metrekarelik alana kurulan Mega Evler projesinin inşaat alanı 18 bin metrekare olarak belirlendi. 2010 yılının Haziran ayında Mega İnşaat tarafından yapılmaya başlayan Mega Evler projesinin ikincisi yolda.


Mega Evler projesinin hemen yanında inşa edilecek olan Mega Evler 2 projesinde 3 blokta 120 dairenin yer alması planlanıyor....