20 / 04 / 2024

Mega Yapı bornova projeleri

Mega Yapı bornova projeleri

Mega Yapı, İzmir Karşıyaka’da 73 dairelik butik bir projeye hazırlanıyor. Projede satışlar Şubat 2018’de başlayacak. Bornova’da 160 dairelik bir proje* için de hazırlanan şirket Çeşme’de de turizm yatırımı planlıyor.

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Mega Yapı İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fırat Bulut ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli Güler Danacı kuruldu.

Bornova Belediyesi'nden kaçak yapı temizliği!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yakaköy Mahallesinde 2B arazileri üzerinde inşa edilmiş olan kaçak yapıların yıkımına ilişkin kamuoyunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

Bornova'da ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Bornova'da ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların yıkılması için harekete geçti. 

Bayraklı ve Bornova'da yeni yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yeni yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek!

Meclise sunulan Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında mega projelerde şirketlere yapılacak ödemeler ertelenecek.

Bornova'da 25 kaçak yapı yıkılacak!

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ''İzmir'deki 350 bin kaçak yapının yüzde 16'nın Bornova'da olduğunu öğrendik. Önümüzdeki ay 25 kaçak yapıyı yıkmak zorundayız" dedi.

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Aydos Land iletişim bilgisi!

Aydos Land iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. MS Mega Yapı tarafından yükselen proje İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor.

Pendik Aydos Land satılık!

MS Mega Yapı imzasıyla hayata geçirilen Aydos Land projesi İstanbul'un Pendik ilçesinde inşa ediliyor. Pendik Aydos Land satılık daire fiyatları 224 bin TL'den başlıyor...

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Talat Keleş tarafından kuruldu.

Aydosland, şehir hayatının merkezliği ile doğal hayatı buluşturuyor!

MS Mega Yapı imzası ile hayata geçirilen Aydosland, şehir hayatının merkezliği ile doğal hayatı buluşturuyor.  Projede yüzde 5 peşinat ödendiğinde, 60 ay sıfır faiz ve firma bünyesinde size özel esnek ödeme planları oluşturuluyor...

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Köse tarafından kuruldu.

Mega Yapı bornova projeleri Haberi

Mega Yapı bornova projeleri

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İzmir Karşıyaka’nın hızla gelişen bölgesi Zübeyde Hanım Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımına başlanacak olan Royal Residence projesinin henüz lansman yapılmadan oldukça yoğun ilgi gördüğü açıklandı. Mega Yapı A.Ş. bünyesinde inşa edilecek olan 73 daire ve 1000 metrekare işyerinden oluşan Royal Residence’nin 2018’in Şubat ayında kamuoyuna tanıtılması bekleniyor. Lansmandan önce satış yapmayacaklarım söyleyen Mega Yapı şirket ortakları Hayrettin Büyüksu ve Gökhan Tilkioğlu, “Projemiz A+ müşteri portföyüne hitap ediyor. Şubat 2018’de lansmanımızı gerçekleştireceğiz. Lansman ardından kısa sürede satışların tamamlanacağını düşünüyoruz” dedi.

Royal Residence’nin Zübeyde Hanım Cumhuriyet Mahallesi’ne yeni bir soluk getireceğim ifade eden Mega Yapı Yönetim Kurulu Başkam Hayrettin Büyüksu, “Butik diyebileceğimiz bu projemizle bölgeye estetik bir güzellik katacağız. Bu proje bundan soma gerçekleştireceğimiz projelerimiz için de mihenk taşı...