19 / 04 / 2024

megapol izmir

megapol izmir

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, Halkapınar-Konak bölgesine kurulan Çarşı Kule'nin satışlarından çok memnun olduklarını söyledi.

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi bugün Ataköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kara tarafından kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Megapol'den İzmir'e 330 metrelik cadde!

İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da 3 kule ve 330 metre uzunluğunda caddeden oluşan Megapol İzmir projesini başlatan Gökdemir, “İnsanlar İzmir’e hayatını daha iyi yaşamaya geliyor” diyor.

Megapol İzmir ile Halkapınar yeni Konak olacak!

Megapol Grup, Halkapınar’da başlattığı yeni projesiyle adeta küçük bir Avrupa kenti yaratmak için çalışmalarına başladı. 

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Megapol Çarşı Kule ofis fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi İzmir Konak'ta hayata geçirildi. 40 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede ofis fiyatları 257 bin 318 dolardan başlıyor...

Konak Megapol Çarşı Kule güncel fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi, İzmir Konak'ta hayata geçirildi. Konum olarak avantaj sağlayan ofis projesi Megapol Çarşı Kule'de ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin dolardan başlıyor...

İzmir Metropol Çarşı Kule'ye 110 milyon dolarlık yatırım!

İzmir'e 6 kule kazandıran Megapol Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, 7. kuleyi Konak'ın Yeni Kent Merkezi'nde 110 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor.

megapol izmir Haberi

megapol izmir

Yeni gökdelenlerin inşa edildiği Halkapmar-Konak bölgesine kurulan Çarşı Kule yoğun ilgi görüyor. Megapol Group tarafından hayata geçirilen, kazanç potansiyeli yüksek ve ilk kule olma özelliği ile dikkat çeken Megapol Çarşı Kule ofisleri 2 ay gibi kısa sürede satış grafiklerini aştı. Çarşı Kule'ye taleplerin yoğun olduğuna ve mevcut satış performansından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, "2 ay gibi kısa bir sürede satış grafikleri çok yüksek, özellikle ticaret hacminin en yoğun olduğu Gıda Çarşısı'nda dükkanların yok sattığına şahit olduk. Zaten Megapol Group yatırım firması olduğu için her zaman müşterisine kazandırma ihtimalini veriyor" dedi. 

150 BAĞIMSIZ BİRİM VAR 

İçerisinde 6 adet dükkan, 99 adet ofisten meydana gelen Megapol Çarşı Kule toplam 156 adet bağımsız birimden oluşuyor.24 katlı ve...