16 / 04 / 2024

Meghan Markle ev

Meghan Markle ev

Sussex Düşesi Meghan Markle, yeni evi için tam 3 milyon sterlin (23 milyon lira) harcadı! İngilizler ise isyan etti.

Kraliçe Elizabeth'ten muhteşem ev hediyesi!

İlk bebeklerini kucaklarına alacak Prens Harry ile Meghan Markle'a Kraliçe Elizabeth'ten paha biçilemez bir ev hediyesi geldi.

Prens Harry ve Meghan Markle, Kaliforniya'daki malikanelerini satıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, Montecito'daki yeni malikanelerini taşındıktan 18 ay sonra satmaya karar verdi. Malikanenin fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Meghan Markle'nin 14.7 milyon dolarlık malikanesi!

Kocası Prens Harry ile İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle, 14.7 milyon dolarlık yeni evinde yeni yaşamına başladı.

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'daki evindeki büyük tehlike!

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'da satın aldıkları yeni malikanenin bir önceki sahibi Rus işadamı Sergey Grishin'in eski eşi olduğu öğrenildi ve çifti "Çevrenizde öyle birinin bulunması çok tehlikeli" diye uyardı.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni malikanesi!

İngiliz kraliyetinden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle'nin yeni aldıkları malikanenin görüntüleri ortaya çıktı. 

Prens Harry ve Meghan Markle ev aldı!

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de yeni bir hayat kurma yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor. Çiftin kendilerine ait bir ev satın aldıkları belirtildi.

Prens Harry ile Meghan Markle 18 milyon dolarlık bu evde yaşıyor!

Prens Harry ile Meghan Los Angeles'ta 18 milyon dolarlık saray benzeri bir malikanede yaşıyor. 8 tane yatak odası ve 12 tane banyosu bulunan saray yavrusunun Hollywood'un en zengin ve ünlü oyuncu ve yapımcılarından Tyler Perry'ye ait olduğu öğrenildi.

Prens Harry ve Meghan Markle, Mel Gibson'ın evini satın aldı!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kanada'dan Los Angeles'a taşındığı ve ünlü oyuncu Mel Gibson'ın evini 12 milyon sterline satın aldığı söylendi.

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

Prens Harry ve Meghan Markle Kylie Jenner'ın Malibu'daki evine talip!

Prens Harry ile Markle, bir zamanlar Kylie Jenner'ın yaşadığı Los Angeles'ın Malibu bölgesinde bulunan malikaneye talip oldu.

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...

Madonna'dan Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralık ev teklifi!

Madonna New York’taki dairesini Prens Harry ve Meghan Markle'a kiralama teklifinde bulundu. Madonna dairesini 2008 yılında 7,3 milyon dolara satın aldı.

Meghan Markle ev Haberi

Meghan Markle ev

Amerikalı oyuncu Meghan Markle, Prens Harry ile evlenip Kraliyet Ailesi'ne girdi. 8 aylık hamile olan Sussex Düşesi Markle, son olarak eltisi Kate Middleton ile anlaşamadığını söyleyip Frogmore House'un arazisindeki kır evine taşınmaya karar verdi.

Takvim'de yer alan habere göre; Asi gelin olarak anılan Markle'ın yeni evi için tam 3 milyon sterlin masraf yaptığı iddia edildi. Hatta Meghan ve Harry'nin, evlerinde uçak sesinden rahatsız olmamak için 50 bin sterline ses yalıtım sistemi yaptırdıkları söylendi. Bu durum ise İngilizleri sinirlendirdi.