25 / 04 / 2024

Mehmet Ayan

Mehmet Ayan

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mehmet Ayan, Uygar Kahaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi, Hayattepe Sitesi'nde kuruldu.

Linea Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Linea Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Kalmaz, Mehmet Ayan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi, 773 Sokak'ta kuruldu.

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ümit Çakır, Mehmet Ayan, Mesut Alkan, Uygar Kahaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vov Gayrimenkul Proje Yatırım Emlak Otomotiv Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayan tarafından kuruldu.

Zöhre Mehmetçik evini ÇYDD'ye bağışladı!

Manisa'da yaşayan Zöhre Mehmetçik, 120 metrekarelik 3+1 dairesini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlamaya karar verdi. 

Mehmet Topal'dan Suriyeli çocuklar için spor kompleksi!

Fenerbahçe takımında top koşturan milli futbolcu Mehmet Topal, Hatay’da kurduğu kampta yaşayan mülteci çocuklar için Mehmet Topal Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Mehmet Tuna'dan Etiler Şamdan açıklaması!

Şamdan’ın sahibi Seda Sayan’la polemik yaşayan işletmeci Mehmet Tuna, Amerikan Hastanesi’nde yatan Mehmet Tuna, önceki gün hastane çıkışında görüntülendi. Tuna Etiler Şamdan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yurt dışında yaşayan Türklere KDV istisnası sağlayan önerge metni!

Yurt dışında yaşayan Türklere KDV istisnası sağlayan, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ve milletvekili arkadaşları tarafından sunulan önerge kabul edildi. İşte önerge metni..

Antalyalı doktor Mehmet Tongal inşaat sektörüne atıldı!

Antalya'da yaşayan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Tongal, inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Tongal, Konyaaltı'nda inşa ettikleri Gloria Loft Evleri hakkında bilgi verdi.

Sivaslı Mehmet Önder hayır için camilere minber yapıyor!

Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Önder, elinde kalan ahşap malzemeleri değerlendirmek için başladığı minber yapımını 42 yıldır sürdürüyor.

Donald Trump, Mehmet Öz'ün programına konuk oluyor!

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, başkanlık yarışında merak edilen sağlık kontrollerinin sonuçlarını ABD'de yaşayan Türk asıllı ünlü doktor Mehmet Öz'ün programında açıklayacak.

Mehmet Kocatepe'den Artvin'e 26 proje müjdesi!

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe belediyenin asli hizmetinin sosyal projelerle şehirde yaşayan insanların; yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirterek bu kapsamda 2016 yılı içinde 26 projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nin ekspertiz değeri 140 milyon dolar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek Mecidiyeköy'deki otelin ekspertiz değeri 140 milyon dolar olduğunu belirtti.

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mehmet Ayan, Uygar Kahaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi, Hayattepe Sitesi'nde kuruldu.

Bitlis Hacı Mehmet köyüne asma köprü inşa edildi!

İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Hizan ilçesine bağlı Hacı Mehmet köyünde yaşayan vatandaşlar, tarım arazilerine ulaşmak amacıyla köyden geçenin dereye köprü yapılması için kaymakamlığa talepte bulundu.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşüm Türkiye'nin önceliği!

Mehmet Turan depremlerden sonra yaşanan can ve mal kaybının dönüşümü ülkemizin önceliği haline getirdiğini söyledi. Turan, bu konutların hem içinde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit ettiğini belirtti.

Mehmet Ayan Haberi

Mehmet Ayan

Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mehmet Ayan, Uygar Kahaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


Proin Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman,işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak,kiraya vermek, gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapmak, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkul üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-  A) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,   satmak, kendi hesabına...