25 / 04 / 2024

Mehmet Babaoğlu inceleme

Mehmet Babaoğlu inceleme

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu. Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsetti.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yıldırım tarafından kuruldu.

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efeoğlu tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 5 yeni havalimanı projemiz havadaki gücümüzü artıracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ Havalimanı 2. pistteki çalışmaları inceledi. Karaismailoğlu inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Yapımı devam eden 5 yeni havalimanı projemiz tamamlandığında havadaki gücümüz daha da artacaktır." dedi.

Mehmet Sinirlioğlu: Ayasofya Camii tapusundaki imza abim Fikret Sinirlioğlu’na ait!

Son günlerin en önemli konuları arasında yer alan Ayasofya Camii’nin tapusunda Fikret Sinirlioğlu’nun imzası bulunuyor.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu 2020 İnşaat Lojistik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Mehmet Babaoğlu inceleme Haberi

Mehmet Babaoğlu inceleme

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu’nu ilçe girişinde Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve parti koordinatörü Uğur Erdoğan karşıladı. Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın’ın da eşlik ettiği Milletvekili Babaoğlu, Karabulak kavşağına yapılacak düzenleme ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Bozkır yol kavşağındaki inceleme sırasında mutlaka bir üst yada alt geçit yapılmasını isteyen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal konu hakkında Milletvekili Babaoğlu’ndan yardım talep etti. Babaoğlu’da Karayolları Bölge Müdürü Turgut Aydın’a talimat vererek bir proje üzerinde uzlaşılmasını istedi.


Milletvekili Babaoğlu, Gevrekli Mahallesine yapılacak alt geçit hakkında görüş alışverişinde bulunmak, bölge halkının istek ve taleplerini dinlemek için mahalleye giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.


TARIM KÖY PROJESİ

AK Parti...