25 / 04 / 2024

mehmet çınar kim

mehmet çınar kim

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Malatya'da inşaat aşamasında ve hiç oturulmayan evler de yıkıldı: Bu deprem kimsenin aklına gelmedi! 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, depremde yıkılan konutlar ve imar izinleri ile ilgili konuştu. İşte Mehmet Çınar'ın o açıklamaları...

O Belediyede arsa satışı kapsamında usulsüzlük ve yolsuzluk yaptığı belirlenen 7 kişi tutuklandı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Belediye'de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ndeki şüpheli işlemle ilgili 4 personeli görevden alarak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu. Olay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve 7 kişi tutuklandı. 

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Mehmet Emin Birpınar'dan yeşil dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, T.C. İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Mehmet Emin Birpınar, yeşil dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

mehmet çınar kim Haberi

mehmet çınar kim

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde devam eden kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje alanı, Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları tarafından ziyaret edildi. Proje alanında incelemede bulunanlar yetkililerden bilgi aldı. 

Malatya Haber'de yer alan habere göre, Hoca Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Orhan Ünalır, “Yeşilyurt Belediye Başkanımızın başlatmış olduğu bu proje mahallemize katma değer sağlamıştır, güzellik sağlamıştır. İkinci etabı da canı gönülden Başkanımızdan talep ediyoruz. Bu projeyle mahallemizin önü açılacaktır.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mehmet Çelik, Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesinin Yeşiltepe’ye  ayrı bir ivme kazandırdığını ifade etti. Yeşiltepe’nin ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesi’ ile çok farklı bir kimliğe bürüneceğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Her geçen gün daha fazla gelişen ve büyüyen...