24 / 04 / 2024

mehmet dinçerler

mehmet dinçerler

Önceki yıl Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, Gloria Jean’s’in franshising hakkını almıştı. Şimdi kahve zincirinin başında Emrah Bilgin, yönetiminde ise Burhan Dinçerler’in oğlu Mehmet Dinçerler bulunuyor...

Mehmet Dinçerler yıl sonuna kadar 20 restoran açacak!

Gloria Jeans zincirine yıl sonuna kadar 20 restoran daha eklenmesi planlanıyor

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Bilal Cantekin Dinçerler, Nuri Yücel Ölçer ve Süleyman Özel ortaklığında kuruldu.

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

777 İnşaat Yapı Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Dinçer tarafından kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Atmaca, Emin Azgın, İdris Koç ve Mehmet Dinçer ortaklığında kuruldu.

TOKİ projeleri İstanbul'a yeni değerler katacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul'da inşası süren projeleri yerinde inceleyerek, üretimlerin şehre yeni değerler katacağını belirtti...

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altıner tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Mehmet Dinç: İzmir'de gayrimenkul satışları artıyor!

Yeni yılla birlikte birçok sektör hareketlendi. Bunlar başında ise gayrimenkul sektörü geliyor. 2016 yılıyla birlikte daha da hız kazanan sektör, hem İZBAN'ı hem de konut kredilerinin düşmesini bekliyor.

Gloria Jeans Türkiye'nin doğusunda fabrika kuracak!

DNC Gıda, Gloria Jeans Coffees ile 45 şubeye ulaştı.Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinçerler, Türkiye'nin doğusuna bir kahve işleme fabrikası kurup, buradan dünyaya ihracat yapmak istediklerini belirtti

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Dinçel Gayrimenkul Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçel Gayrimenkul Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dinçel ve Yücel Uygun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Çekmeköy, Mehmet Akif Mahalesi'nde kuruldu.

Hacı Sayid franchising vermeye başlıyor!

Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Haramidere’deki yeni fabrikasında günde 5 ton baklava, pasta, börek ve poğaça üretiyor. Halen 43 mağaza-restoranı bulunan Dinçerler, ilk defa franchising vermeye başlıyor ve rakamı 150’ye çıkarmak istiyor.

mehmet dinçerler Haberi

mehmet dinçerler

Gloria Jean’s kalkınmadan sorumlu üst yönetici Tony White, Türkiye’deki fabrikayı Avrupa ve Ortadoğu’daki mağazalara kahve temini yapması için devreye alıyor. Şirketin bir yıldır Türkiye ayağını yürüten Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, Gloria Jean’s yönetimine fabrika için üç şehir önerdiğini açıkladı. Zaman’a konuşan Dinçerler, “Fabrika Şanlıurfa, Adıyaman ya da Kahramanmaraş’ta olacak. Bu şehirler hem sıcak hem Mersin Limanı’na yakın. Fabrikada 100’e yakın kişi çalışacak.” dedi. Şanlıurfa’nın teşvikte altıncı bölge, diğer iki şehrin beşinci bölgede yer aldığını hatırlatan Burhan Dinçerler, uluslararası kahve zincirinin Türkiye işletmeciliğini geçen yıl devralmıştı. Kahve zinciri daha önce lojistik firması Reysaş’ın bünyesindeydi. Ancak şirketin iflas etmesi üzerine Bank Asya kahve zincirinin kalan şubelerine el koymuştu. Şirketin CEO’sunun önceki yıl Türkiye’ye gelmesi ile birlikte markanın kim...