19 / 04 / 2024

mehmet fazıl türk açıklaması

mehmet fazıl türk açıklaması

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Mehmet Fazıl Türk, Bahçe Mahallesi'nde göçen ev ve 5 kişinin yaralandığı olayda, "Kentsel dönüşüme bu mahallelerin acilen girmesi gerekiyor. Yaralılara ve ailelerine gereken desteği sağlayacağız" dedi.

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Othan tarafından kuruldu. 

Albaraka Türk bu yılın ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi!

Albaraka Türk, 2018 yılının ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirerek 95 gün vadeli, 135 milyon TL değerindeki ihracın getirisi dönemsel olarak yüzde 3,2664 oldu..

Türk Hava Kurumu Osmaniye'de kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Osmaniye Merkez İlçesi'ndeki arsası üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor..

Beykoz'daki Türk Evi restore ediliyor!

Beykoz’un İncirköy Mahallesi’nde yre alan 100 yıllık ikiz yapılı Türk Evi Beykoz Belediyesi tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor. 

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Türk insanı nasıl kolayca ev sahibi olabilir?

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünki köşesinde ''Türk insanı nasıl kolayca ev sahibi olabilir'' başlıklı yazısına yer verdi ve gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

Camp Nou'nun yenilenmesi için Türk şirketlerle görüşülüyor!

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Calvo:​ "Stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz. Camp Nou'nun yenilemesi kapsamında çözüm sağlamak için görüştüğümüz Türk şirketler var" dedi.

Albaraka Türk Katılım Bankası'ndan arsa finansmanı fırsatı!

Albaraka Türk Katılım Bankası, 60 aya varan vade ve ekspertiz değerinin yüzde yüzüne kadar arsa finansmanı desteği sağlıyor.

mehmet fazıl türk açıklaması Haberi

mehmet fazıl türk açıklaması

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Türk, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü ile birlikte, Bahçe Mahallesi'nde göçen ve 5 kişinin yaralandığı evin enkazında incelemelerde bulundu. 


Eş Başkan Türk, 4506 Sokak'ta bulunan iki katlı evin aniden göçmesi üzerine Eş Başkan Yüksel Mutlu ile kurtarma çalışmalarını izlemesinin ardından, bugün yeniden olay yerine giderek, yaralı yakınları ve mahalle sakinleriyle görüştü. Yaşanan bu olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Türk, kentsel dönüşüm konusunda hükümet yetkilileri ile geçmişte yaptıkları görüşmeleri mahalle sakinleriyle paylaştı. 


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı yetkilileriyle daha önce masaya oturduklarını ve gerekli görüşmeleri yaptıklarını hatırlatan Türk, "Kentsel dönüşüme bu mahallelerin acilen girmesi gerekiyor" diyerek, hükümeti eleştirdi. 


Türk, "Şimdi biz bir tarama yapacağız ve bunun neticesinde İmar Müdürlüğü'ne bağlı birimlerimizden rapor isteyeceğiz. Gelecek sonuca göre...