23 / 04 / 2024

Mehmet Gür kim

Mehmet Gür kim

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür, 1 Kasım seçimlerinden sonra tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de rahat bir nefes aldığını belirtti.

İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

1 Kasım seçimlerini inşaat sektörü açısından değerlendiren Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür şunları belirtti....

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy Kuveyt'te tanıtılacak!

Ortadoğu Grup'un İstanbuL'da hayata geçirdiği projeleri olan Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleri Kuveyt’te tanıtılcak. 4-6 Aralık ’taki organizasyona yabancı yatırımcıların ilgi göstermesi bekleniyor.

Mehmet Gür: Ortadoğu Grup, 2014’ te kentsel dönüşüme yoğunlaşacak!

2013’ te konut alıcısının karşısına Merkez Zekeriyaköy projesiyle çıkan Ortadoğu Grup, 2014’ te Sancaktepe, Eyüp, Fikirtepe ve Kandilli’ de yaklaşık 2 bin 500 konut yapacak...

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

24 ilin gürültü eylem planı tamamlandı: Tam 65 bin 601 metrekare gürültü bariyeri yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladıklarını, 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımını sürdürdüklerini kaydetti.

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

Bankacılık kaynakları: Mehmet Şimşek bankalarla görüşecek

Bankacılık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek haftaya bankalarla bir araya gelecek. Bankacıların Reuters'a verdiği bilgiye göre, Bakan Şimşek bankalarla görüşecek.

Flaş iddia! Mehmet Şimşek: ‘Sorun görünenden daha büyük’

3 Haziran’da Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanan Mehmet Şimşek’in göreve gelmesinin ardından ekonomiye yönelik flaş bir itirafta bulunduğu iddia edildi. Şimşek’in yakın çevresine ekonominin görünenden daha büyük problemleri olduğunu söylediği ileri sürüldü.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Mehmet Göçmen: Yabancı gelmezse cebe para girmez!

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen, "Yabancı fonlar olmadığı takdirde Emlak Bankası'nı da kursanız, enerjiyle ilgili başka fonlar da oluştursanız cebinize bir para girmeyecek. Olmayan parayı hangi cebe koyarsanız koyun aynıdır" dedi.

Mehmet Gür kim Haberi

Mehmet Gür kim

1 Kasım seçimlerinden sonra tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de rahat bir nefes aldığını belirten Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür, "Türkiye açısından istikrarın devam edecek olmasını hem ekonomi hem de inşaat sektörü için parlak bir dönemin habercisi olarak görüyorum. 2015 yılında yaşanan  siyasi belirsizlik sebebiyle oluşan ertelenmiş müşteri talepleri, 1 Kasım seçimlerinden çıkan  istikrarla birlikte harekete geçecek" dedi. Ordu'da 'İnşaat Muhasebesi Semineri' düzenlendi. Seminerde konuşan Yeminli Mali Müşavir Abdullah Tolu, "Özellikle Arap ülkelerinden yoğun bir talep üzerine Ordu'da inşaat çok hızlı bir şekilde ivme kazandı" dedi. 


Yeni...