23 / 04 / 2024

Mehmet Karabalık

Mehmet Karabalık

Karakalem Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Karabalık, Kıyas Gencer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu.

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

Arnas Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnas Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Işık tarafından kuruldu.

Hardoks İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hardoks İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taşkıran tarafından kuruldu.

Kuantum Art Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuantum Art Mimarlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karabalık tarafından kuruldu.

Yeryap Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yeryap Yapı Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Karabalık tarafından kuruldu.

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Köse, Lokman Köse, Mehmet Akif Köse ve Rıdvan Köse ortaklığında kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Blion İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blion İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim KArabalık tarafından kuruldu.

Mmt Steel İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Steel İnşaat Otomotiv Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sutlanbeyli'de Mehmet Uyanık tarafından kuruldu.

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Adalar’da Mehmet Yanık ve Savaş Akdoğan ortakığında kuruldu.

Mehmet Karabalık Haberi

Mehmet Karabalık

Karakalem Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Karabalık, Kıyas Gencer tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Karakalem Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK,MÜHENDİSLİK,İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  ...