26 / 04 / 2024

Mehmet Kılıçlar turizm açıklaması

Mehmet Kılıçlar turizm açıklaması

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Turistik amaçlı kiralanan evlere turizmcilerden büyük tepki: Ciddi sıkıntılar çıkıyor...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turistik amaçlı olarak kiralanan evlerin turizm sektörü açısından ciddi sıkıntılar çıkarttığını belirtti.

2023 Aile Destek Programı ödemeleri bitiyor ama vatandaşlık maaşları geliyor! 2023 vatandaşlık maaşını mutlaka alın!

2023 Aile Destek Programı ödemeleri bitiyor ama vatandaşlık maaşları geliyor... 2023 vatandaşlık maaşını mutlaka alın... İşte pek çok kişinin gündeminde yer alan vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar...

2023 Temmuz'da Aile Destek Programı ödemesi bitiyor ancak vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşlarını kaçırmayın

2023 Temmuz'da Aile Destek Programı ödemesi bitiyor ancak vatandaşlık maaşı geliyor... Vatandaşlık maaşlarını kaçırmayın... İşte vatandaşlık maaşı 2023 detayları...

2023 Temmuz'da Aile Destek Programı ödemeleri resmen bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşları geliyor! Hemen bakın!

2023 Temmuz'da Aile Destek Programı ödemeleri resmen bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşları geliyor... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Aile Destek Programı bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşı veriliyor! 2023 yılı vatandaşlık maaşlarını sakın kaçırmayın

Aile Destek Programı bitiyor ama şimdi de vatandaşlık maaşı veriliyor... 2023 yılı vatandaşlık maaşlarını sakın kaçırmayın... İşte vatandaşlık maaşı detayları...

Asgari ücrete yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığını yapacağı Asgari Ücret Komisyonu'nun ilk toplantısı için sorgulamalar başladı. Yeni asgari ücretin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Bu kapsamda, olası yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Mehmet Kılıçlar turizm açıklaması Haberi

Mehmet Kılıçlar turizm açıklaması

Turizm alanında faaliyet gösteren işletmelerin ortak ekonomik ve sosyal menfaatlerini korumak, işletmelerin verimli çalışmasına katkıda bulunmak amacıyla kurulan bir dernek olduklarını belirten Aydın, "Turizm sektörünün gelişmeye başladığı 1984 yılından itibaren dernek olarak sektörün daha iyiye gitmesi için çalışıyoruz" dedi. 



10 BİN KATILIMCI BEKLENİYOR...

Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi 12. Taraflar Toplantısının 12-24 Ekim 2015 tarihlerinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın koordinatörlüğünde Ankara'da yapılacağını ve dernek olarak bu toplantıya destek vereceklerini belirten Aydın, toplantıya 10 bin civarında katılımcı beklediklerini sözlerine ekledi. Kılıçlar ise günümüzde turizm sektörünün ekonomik gelişme açısından vazgeçilmez bir değer haline geldiğini söyledi. 


Kılıçlar, "Sektör, dinamik yapısı ile ilimizin ekonomik ve sosyal kalkınmasındaki itici güçlerden biridir. 

Ankara olarak turizm gelirlerinden daha fazla pay alabilmek için turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlara...