29 / 03 / 2024

Mehmet Lütfü Çakmakçı özgeçmiş

Mehmet Lütfü Çakmakçı özgeçmiş

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Mehmet Lütfü Çakmakçı kimdir? Mehmet Lütfü Çakmakçı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Mehmet Lütfü Çakmakçı'nın biyografisi..

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Lütfü Türkkan’a ait kaçak çiftlik tahliye ediliyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’un olan Kocaeli'ndeki 15 kaçak yapıya ilişkin verilen yıkım kararının kesinleşmesinden sonra çiftliğin tahliyesi başlatıldı. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Lütfü Türkkan'dan Kanal İstanbul eleştirisi!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul'un bir devlet projesi değil gayrimenkul projesi olduğunu iddia etti.

Ümraniye Çakmak Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Çakmak Mahallesi Rezerv Yapı Alanında İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Eyüpsultan'da dere yatağına cami mi yapılıyor?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk Mahallesi'nde iki dönümlük arazi alanında kültürel tesis ve cami yaptığını öne sürerek dava açtı.

Lütfü Bakırcı tutuklandı!

800’e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tutuklandı.

Lütfü Türkkan'ın kaçak eklentili çiftliğine yıkım kararı!

Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi sonucunda çiftliğin kaçak bölümleri mühürlenirken, 1 ay süre verildi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapılar yıkılacak.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Mehmet Lütfü Çakmakçı özgeçmiş Haberi

Mehmet Lütfü Çakmakçı özgeçmiş

Mehmet Lütfü Çakmakçı kimdir?

Lütfü Çakmakçı Muğla’da 1947 yılında doğmuştur. Isparta Nüfusuna kayıtlıdır. İlk Öğretimin Ankara da, Orta Öğrenimini İzmir de, Lise öğrenimin Isparta da, Üniversite öğrenimini Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Teknolojisi Bölümün de tamamlamıştır. 


1970 yılında Haymana Ziraat Mühendisliğinde göreve başlamış, 1972 yılında Ziraat Mikrobiyolojisi Araştırma görevliliğine atanmıştır. 1972 de Yüksek Lisansını,1977 de Doktorasını tamamlamıştır. 1975 de Devlet Lisan Okulunu bitirmiş,1977 de Israil Rehovot Ziraat Fakültesinde 5 ay süre ile araştırıcı olarak bulunmuştur.


1979 da Nato Bursunu kazanarak Amerika Birleşik Devletleri Oregon,Ohio Devlet Üniversitelerinde 1979-1980 doktora sonrası araştırıcı olarak bulunmuştur. 1982 yılında doçent olmuş, 1984 yılında Tübitak Ziraat Mikrobiyolojisi Ünite Başkanlığı, 1988 de TUBİTAK Tarım Ormancılık Grubu Sekreterliğine atanmıştır.


1988 Ağustos ayında Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesine Profesör olarak atanmıştır.1991 de Ankara...