26 / 04 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu sağlık turizmi açıklaması

Mehmet Müezzinoğlu sağlık turizmi açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi gelirini 2018'de 9-10 milyar dolara, 2023 yılında da 20- 25 milyar dolara çıkartmayı istiyoruz. Bunun altyapısı Türkiye'de var. Tıbbi tecrübe de var"...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi açılandı mı?

Sağlık Bakanlığı 2. personel alımının başvuru tarihine dair araştırmalar son sürat devam ediyor. Peki Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu? İşte bu konuda merak edilen detaylar!

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

İş arayanların beklediği haber bu! Sağlık Bakanlığı 11.317 kişiyi işe alacak!

Son dakika haberine göre iş arayanlara müjde geldi. Sağlık Bakanlığı’nın 11 bin 317 işçi alacağı açıklandı. Sağlık Bakanlığında iş başvurusunda bulunmak için son tarih 2 Aralık 2022 olarak duyuruldu.

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 42 bin 500 personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuz yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı'na 42 bin 500 personel alınacağı açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? İşte Sağlık Bakanlığı personel takip sistemi!

Kadroya geçen sağlık çalışanları bu sorgulamayı nasıl yapacaklarını araştırmaktadır. İşte Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? sorusunun yanıtı!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım detayları! Mülakat yok! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının detayları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı tarihi belli oldu mu? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları açıklandı mı? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı kadro dağılımı!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımına dair son gelişmeler merakla takip edilmektedir. İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları açıklandı mı? bu ve buna benzer soruların yanıtları!

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı gündemde yer alıyor. Başvuru yapacak kişiler, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman yapılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Mehmet Müezzinoğlu sağlık turizmi açıklaması Haberi

Mehmet Müezzinoğlu sağlık turizmi açıklaması


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi gelirini 2018'de 9-10 milyar dolara, 2023 yılında da 20- 25 milyar dolara çıkartmayı istiyoruz. Bunun altyapısı Türkiye'de var. Tıbbi tecrübe de var"


Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Türkiye'nin sağlıkta önemli mesafeyi yakaladığını söyledi.


Vatandaşlara yönelik sağlık hizmeti sunumunda standardın ciddi şekilde yükseldiğine işaret eden Müezzinoğlu, sağlık sektörünün her geçen gün bilimsel ve teknolojik anlamda geliştiğini, bu gelişmeleri hızlı takip etmeleri gerektiğini anlattı.


Bu anlamda ana gövdesini sağlıklı bir yapıya oturtan bir bakanlık olduklarına dikkati çeken Müezzinoğlu, gelecek vizyonlarındaki en önemli konu başlıkları arasında sağlık turizminin yer aldığını bildirdi.


Sağlık turizminde 2008 ve 2013 yılları arasında yaşanan trendi çok daha iyi noktaya taşımayı hedeflediklerini dile getiren Müezzinoğlu, "1,5 milyar dolar sağlık turizmi...