25 / 04 / 2024

Mehmet Mugayıtoğlu kimdir

Mehmet Mugayıtoğlu kimdir

Karapınar' da, havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sektörü yeniden canlanmaya başladı. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Karapınar' da özellikle Konya ve Ereğli caddesinde inşaatların başladığını söyledi...

Karapınar'da kentsel dönüşüm projesi imzalandı!

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, yaptığı açıklamada, uzun süredir uğraş verdikleri projenin Bakanlar Kurulu' nda kabul edildiğini belirtti. Karapınar ' da kentsel dönüşüm projesi imzalandı...

Karapınar kent kimliğine bürünüyor!

Mehmet Mugayıtoğlu, 2014 Mart'ında gerçekleşecek olan belediye seçimlerinde Karapınar halkının desteğiyle belediye başkanı seçildiğinde Karapınar'ın kent kimliğine kavuşması için hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

11 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Mehmet Alaattin Nalcıoğlu atandı. Peki, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Ahmet Kurutluoğlu kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Grubun Baş Hukuk Müşaviri olarak görevlerini sürdüren Ahmet Kurutluoğlu kimdir? Ahmet Kurutluoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Kurutluoğlu..

Mehmet Müezzinoğlu, Adalar'ın yeni deniz ambulanslarını test etti!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Adalar İlçesi acil sağlık filosuna katılan yeni deniz nakil araçlarının hızını bizzat test etti. Müezzinoğlu, "Araçlarımız vakaları 24 saat boyunca ana karaya ortalama 8 dakika içinde ulaştırabiliyor" dedi.

Dursun Balcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde değişiklikler yapıldı. Ancak, Dursun Balcıoğlu Raylı Sistem Daire Başkanı olarak görevinde kaldı. Peki Dursun Balcıoğlu kimdir? Dursun Balcıoğlu ne zamandan beri raylı sistem daire başkanı?

Adil Karaismailoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdir? Adil Karaismailoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu..

Mehmet Mugayıtoğlu kimdir Haberi

Mehmet Mugayıtoğlu kimdir

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, inşaat sektörü yeniden hız kazandığı Karapınar'da özellikle Konya ve Ereğli caddesinde inşaatların başladığını söyledi. 


İlçedeki şehirleşmenin, kanalizasyon ve diğer alt yapı hizmetlerinin tamamlanmasıyla gelişme gösterdiğini ifade eden Mugayıtoğlu, "Son dönemlerde ilçemizin bazı noktalarında özel girişimciler tarafından yapılan çalışmaların ilçemizin görünümü değiştirdiği gibi, konut sıkıntısını da ortadan kaldırmış olacaktır. Kentsel dönüşüm ile birlikte inşaat sektörü Karapınar da inşaat ile geçimini sağlayan ailelere istihdam oluşturacaktır. Karapınar inşaat anlamında uzun süre gelişme gösterecektir" dedi. 


Hakimiyet...