20 / 04 / 2024

Karapınar kent kimliğine bürünüyor!

Karapınar kent kimliğine bürünüyor!

Mehmet Mugayıtoğlu, 2014 Mart'ında gerçekleşecek olan belediye seçimlerinde Karapınar halkının desteğiyle belediye başkanı seçildiğinde Karapınar'ın kent kimliğine kavuşması için hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi...



Gazete İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz'e Karapınar belediyesini ziyarette, belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Belediye olarak yaptıklan hizmetlerle Karapınar'ın bir kent kimliğine kavuşması için çalıştıklarını belirtti. Mugayıtoğlu, "Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle ve çalışmalarla Karapınar'ın bir kent kimliğine kavuşması için elimizden geleni yaptık. Kentleşme döneminde önemli bir ivme kazandık. 

Yerüstü ve yer altı sorunumuz kalmadı. Her türlü yatırımı gerçekleştirdik. 

Sanayimizin gelişmesi için organize sanayi bölgesindeki 4 milyon metre karelik bölümün dörtte birini hazır hale getirdik. Bundan sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz. Mart 2014'te yapılacak olan belediye seçimlerinde Karapınar halkı bize görev verirse hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. 


"HİZMET ETMEYE DEVAM" 


Mehmet Mugayıtoğlu, Mart 2014'te yapılacak olan belediye seçimlerinde Karapınar'da belediye başkan adayı olduğunu ve seçildiği takdirde de Karapınar'ın bir kent kimliğine kavuşması için hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini ifade ederek, " Karapınar halkının desteğiyle yeniden belediye başkanı olursam, hizmetlerime kaldığım yerden devam edeceğim. Yeni dönemde kamulaştırmasını yaptığımız kapalı pazar yeri ile otopark'ta sıcak asfalt şantiyesini hayata geçirmek istiyoruz. Yeni belediye binası düşünüyoruz. Bu binamızı TMO binası alıp burada yeni belediye binamızla birlikte alışveriş merkezi yapmayı hedefledik. Ahi tepesi üzerinde sosyal tesis yapmayı da düşünüyoruz. 

Yapacağımız kentsel dönüşümlerle 900 tane daha konut üreteceğiz. Bu konutları  TOKİ  ile birlikte gerçekleştireceğiz. Karapınar'ın turizmde haketteği yere gelmesi için de çeşitli çalışmalar yapacağız. İlçemizin turizm tur programlan içine dâhil edilmesi için elimizden geleni yapacağız. Kültür turizmi içerisinde Ereğli ve Karapınar'ı içine alan bir tur programı hedefliyoruz. Karapınar halkı yeni dönemde belediye başkanlığı görevini yine bize verirse yeni dönemde Karapınar'ın kent kimliğine kavuşması için çalışmalarımı devam edeceğim" şeklinde konuştu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz'de, "Karapınar belediyesinin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yaptığı çalışmalarla Karapınar'ın modern ve çağdaş bir kent kimliğine kavuşturuyorsunuz. 

Her geçen gün Karapınar'ın değiştiğinin farkındayız. Başarılannızın devamını diliyoruz" dedi. 


Hakimiyet Konya


Geri Dön