19 / 04 / 2024

Mehmet Reşit Sağnaklar vefat

Mehmet Reşit Sağnaklar vefat

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

TOKİ verilerine göre kısa sürede teslim edilmesi planlanan konut sayısı 25 bin adet. Bu sayı 650 bin konut sözünün sadece yüzde 8'ini oluşturuyor. Peki TOKİ'nin vadettiği konutları tamamlaması mümkün mü? Uzmanlar açıkladı...

Türkiye genelinde, konut arayanların yüzde 44'ü kiralık ev baktı...

Türkiye'de kasım ayında konut arayanların yüzde 44'ü kiralık, yüzde 56'sı satılık konut araması yaptı. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, tek rakam düzenlemesinin sektöre katkı sağlayacağını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Eymenta Çelikkapı İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymenta Çelikkapı İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşat Öztürk tarafından kuruldu.

Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmi büyüyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bolat, söz konusu görüşmeye ilişkin, "Irak ile olan ticaretimizi çeşitlendirerek artırmak konusunda önceliklerimizi ifade ettik" şeklinde konuştu.

2+1 ev 339 bin TL'den başlıyor! Prefabrik evlerde kampanya! 

Betonarme evlere göre kısa sürede inşa edilen prefabrik evler kampanyalı fiyatlarla satışa sunuldu. Bu kapsamda, 2+1 ev 339 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. İşte diğer yapılar ve fiyatları...

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı uygun fiyatlarla satışta! İşte güncel fiyat listesi...

Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı, iki ayrı soğutma sistemi sayesinde nemi ideal seviyede tutarak uzun süre tazelik sağlar. Peki, Beko 970504 MB No Frost Buzdolabı kaç TL, en ucuza nereden alınır? İşte detaylar...

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Samıre ve Saıd Samıre ortaklığında kuruldu.

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullananlar yada Toyota almak isteyenlere güzel haber geldi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, otomobil sağlıkları için gerekli olan bakımlar için kampanya dönemi başladı, bakımlarda yüzde 25 indirim.

Mehmet Hurşit Zorlu kimdir?

Cococola Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hurşit Zorlu kimdir? Mehmet Hurşit Zorlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mehmet Reşit Sağnaklar vefat Haberi

Mehmet Reşit Sağnaklar vefat

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Mühendislik-İnşaat, Elektrik Üretimi, Gayrimenkul ve Ticaret alanlarında faaliyet gösteren ENKA İnşaat'ın İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti. 

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş., vefat ilanı yayınladı. İlanda şu ifadelere yer verildi:

Başsağlığı

Şirketimizin İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Gökhan Sağnaklar'ın değerli babası, Mehmet Reşit Sağnaklar'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.

Bizde Emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Mehmet Reşit Sağnaklar'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı...