29 / 03 / 2024

Mehmet Sabri Bilici Camisi nerede

Mehmet Sabri Bilici Camisi nerede

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Mehmet Sabri Alay tarafından kuruldu.

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabri Behar, Mustafa Ertufan ve Nesim Nedim Aryas ortaklığında kuruldu.

Biliciler Turizm Otomotiv İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biliciler Turizm Otomotiv İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şakir Bilici tarafından kuruldu. 

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Çetin Çil Mehmet Sabri Sefünç, İsmial Akkaya ve Giray Gözüpek tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hector İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hector İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Sabri Alay tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

K Yatırım Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

K Yatırım Enerji Anonim Şirketi, Ali Kibar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Tamer Saka Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mehmet Sabri Tütüncü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Karaköy, Tersane Caddesi'nde kuruldu.

Adana Divan Otel Haziran'da açılacak!

BİLİCİ Holding A.Ş yönetim kumlu başkanı olan Mehmet Ali Bilici beş yıldızlı 200 yataklı Adana Divan Oteli Haziran ayında Adanalıların hizmetine sunacaklarını açıkladı.

Adana Divan Oteli Haziran'da açılacak!

Bilici Holding A.Ş. yatırımı olan Adan Divan Oteli haziran ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bilici Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bilici, konuyla ilgili konuştu..

Murat Ülker, Sabri Ülker adına yurt yaptıracak!

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

MSG İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSG İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sabri Günaydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Pendik, Velibaba Mahallesi, Subay Sokak'ta kuruldu.

Bilici Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilici Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Mahsun Bilici, Veysi Yutar tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de Esenler, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

BLC Mühendislik Tasarım İnşaat Makine ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BLC Mühendislik Tasarım İnşaat Makine ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Fatih Bilici Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Haziran'da kuruldu.

Mehmet Sabri Bilici Camisi nerede Haberi

Mehmet Sabri Bilici Camisi nerede

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı. Aydın Denge gazetesinde yer alan habere göre, caminin ilçeye hayırseverler tarafından kazandırılan 32’nci cami olduğu bildirildi.

Kuşadası Belediyesi’ne ait arazi üzerine Kuşadası Müftülüğü ile hayırsever Melahat Bilici arasında imzalanan protokol kapsamında hayata geçirilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temel atma törenine Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Törende açıklamalar yapan Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit, Kuşadası’nda temeli atılan caminin ilçeye hayırseverler tarafından kazandırılan 32’nci cami olduğunu dile getirerek, hayırsever Melahat Bilici ile arazi tahsisi yapan Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür etti.

Müftü Akşit’in ardından açıklama yapan Kuşadası Kaymakam Sadettin Yücel ise caminin arazisini bağışlayan Kuşadası Belediyesi ve hayırsever...