16 / 04 / 2024

Mehmet Turhan Hınçal

Mehmet Turhan Hınçal

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Gürkan Işık, Mehmet Turhan Hınçal ortaklığında kuruldu.

Avrupakent GYO 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor! Halka arzdan sonra yatırımlar hızlandı!

Avrupakent GYO, Kemerburgaz'da bir siteden 650 metrekarelik dükkanı 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskim Makina Metal Hırdavat Alüminyum Ve Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Tomruk tarafından kuruldu.

Altın alırken bunu yapanlar köşeyi jet hızıyla dönüyor! Altın alacaklar köşeyi dönmek için gelin

Altın alımı yapmak isteyen vatandaşlar altın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyor. Altın alımında çok dikkat edilmesi gereken bir detayı sizler için hazırladık.

Rekor geliyor rekor...Altın analisti İslam Memiş son noktayı koydu! Altın alıp satacaklar bundan uzak durun!

Altın fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar al sat konusunda hızlı hareket ediyor. Altın analisti İslam Memiş, altın alıp satan yatırımcılar için uyarıda bulunup bundan uzak durun dedi ve ''rekor geliyor'' diyerek son noktayı koydu.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Satın alınan evde gizli ayıp varsa ne yapılmalı?

Gayrimenkul satın alırken görülecek ayıplar açık ayıptır, kullanmaya başladıktan sonra ortaya çıkan ayıplar ise gizli ayıp. Peki satın alınan evde gizli ve açık ayıp varsa ne yapılmalı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31153 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altın alım-satımı arasındaki makasın kapanması bekleniyor!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Atayık,"Sektörün nispeten kapalı durumu nedeniyle geçtiğimiz iki aylık süreçte altının alış- satışı arasındaki makas açılmıştı. 1 Haziran’la birlikte makasın hızla kapanacağını söyleyebiliriz." dedi.

BDDK'dan altın alımı için yeni karar!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yarından itibaren 100 gram ve üzeri altın alımına 1 gün valör uygulanacağını açıkladı.

Kırgızistan'da inşaat malzeme pazarlarının çalışmasına izin verildi!

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

Arazi satın alırken 'lokasyon'a dikkat!

Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök, 'arazi satın alırken dikkat edilmesi gereken konular'ı Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte o yazı...

Büyük inşaatların çalışmalarına izin verildi! 

23-26 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, büyük inşaat şirketlerinin, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmalarının çalışmalarına izin verildi.

Mehmet Turhan Hınçal Haberi

Mehmet Turhan Hınçal

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Gürkan Işık, Mehmet Turhan Hınçal ortaklığında kuruldu.


Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu; 1-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik, inşaat konusu ile ilgili montaj, tesisat, çevre düzenleme, iç düzenleme dekarasyon işleri, etüd, proje, kontrollük, müşavirlik ve taahhüt hizmetlerini yapmak. Her türlü doğalgaz tesisatı, elektrik tesisatı sıhhi tesisat, su, kanalizasyon işleri, montaj, tamir malzemeli ve malzemesiz işçiliği yapmak ve yaptırmak,ilgili ihalelere girmek veya ihaleye çıkarmak. Her nevi konut, toplu konut, işhanları, çarşı büroları, binaları, fabrika binaları, otel, motel her türlü turistik tesisler...