29 / 03 / 2024

Mehmet Yaşar Bahçıvan

Mehmet Yaşar Bahçıvan

Ayba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aybar, Mehmet Yaşar Bahçıvan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı

Van'daki imar ve kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Vali İbrahim Taşyapan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekaleten atanmasının ardından genel sekreterliğe başlayan Mehmet Yaşar, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor.

Mehmet Yaşar: Van'da imar ve kentsel dönüşüm sorunu var!

Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, genel sekreterlik görevine getirildikten sonra bir taraftan belediyeye bağlı kurumları ziyaret ederken, bir taraftan da sorunların giderilmesi konusunda çalışmalarını yürütüyor.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Yaşar Poyraz kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu sonuçlarına göre, Yönetim Kurulu’na giren isimler arasında Yaşar Poyraz da yer alıyor. Peki, Yaşar Poyraz kimdir?

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Yaşar Poyraz: Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılmış!

Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılmış taşlarını tek tek ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyen Yaşar Poyraz, bu kez de İller Bankası, Karayolları ve DSİde görev yapan inşaat mühendisleri ile bir araya geldi, amaçlarını ve hedeflerini paylaştı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Yaşar Poyraz: Bursa'da dönüşüm şart!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan ve hedeflerinin arasındaki konu başlıklarından bahseden Yaşar Poyraz ''Bursa'da kentsel değişim şart" dedi.

Halkalı'da lüks sitede bahçıvan dehşeti: 2 ölü!

Küçükçekmece Halkalı'da bahçıvan olarak çalıştığı sitenin yöneticisini tartışma sonucu silahla vurarak öldürdüğü, güvenlik görevlisini de bıçakla yaraladığı iddia edilen kişi, intihar etti.

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Yaşar Bahçıvan Haberi

Mehmet Yaşar Bahçıvan
Ayba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aybar, Mehmet Yaşar Bahçıvan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Ayba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri yapar, kendi hesabına arazi ve arsalar alır bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar, proje ve onarım işleri yapar, resmi ve özel kurum ve kuruluşların açtığı ihalelere iştirak eder. İş hanları, konutlar, alışveriş merkezleri, oteller, yat limanları,otoparklar, hastaneler, turistik ve sportif tesisler inşa etmek, her türlü taşeron hizmetinde bulunmak,mevzuatın izni çerçevesinde her türlü tarihi eser ve vakıf binalarının tamir, bakım, röleve, restorasyon, aydınlatma, restitüsyon projeleri, sokak sağlıklaştırma, çevre düzenleme projeleri ile ilgili...