25 / 04 / 2024

Mehpare Evrenol kim

Mehpare Evrenol kim

2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda yer aldığı projelerle büyük ilgi gören Evrenol Architects'in kurucusu Mehpare Evrenol, dünya liginde eksiksiz proje üreticisi bir mimarlık ofisi olarak değerlendirilmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

Mimarlar Workshop'un adı artık Evrenol Architects!

Yüksek Mimar Mehpare Evrenol' un kurucusu olduğu Mimarlar Workshop' un adı artık Evrenol Architects oldu. Evrenol Architects 2014 itibarıyla yoluna yeni ismi ile devam edecek...

Mehpare Evrenol kimdir?

1990 yılından beri kurucusu olduğu Workshop Mimarlar Ltd. Şti.'nde kentsel tasarım, mimari ve iç mimari proje yöneticisi olarak çalışan Mehpare Evrenol kimdir? Mimarlar Workshop imzalı projeler nelerdir?

Mehpare Evrenol: Yöresel mimari için nitelikli bir dönüşüm gerekiyor!

Mimar Mehpare Evrenol ' Yöresel mimari bulunulan coğrafyanın iklim şartları, topografik yapısı, içinde yaşayan toplumun gelenek ve kültürel yapısıyla, sosyal yaşantısı ile şekillenir ' dedi...

Mimarlar Workshop Dubai Cityscape Global 2013'teki yerini alıyor!

1990 yılından bu yana birçok başarılı projeye imza atan ve uluslararası pek çok ödüle sahip Mimarlar Workshop, Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Global 2013 Fuarı'nda yerini alıyor...

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  kuruldu!

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  bugün 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy’de Mehpare Evrenol tarafından kuruldu.

Mimar Mehpare Evrenol: Yeni konutlar Türkiye'yi tek tipleştirdi!

Evrenol Architects’in kurucusu Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, büyüyen şehirler, yeşile dönüş gibi gelişmelerin mimariyi nasıl etkilediğini anlattı. Evrenol, yeni konutların dünyayı ve Türkiye’yi tek tipleştirdiğini düşünüyorum” diyor.

Kentsel dönüşüm amacından saptı!

Türkiye'deki çarpık yapılaşmayı önlemek için başlatılan kentsel dönüşümün, bina yenilemeye dönüştüğü, bozuk şehir yapısmı düzeltmediği ifade edildi. Yüksek mimar Mehpare Evrenol, projelerin verimsiz olduğunu söyledi

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi, Mehpare Evrenol, Salih Tamer Tunbiş, Burak Karaca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Simge Sokak'ta kuruldu.

Mehpare Evrenol: Gayrimenkul projelerimiz dünyada lider!

2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda yer aldığı projelerle büyük ilgi gören Evrenol Architects'in kurucusu Mehpare Evrenol, dünya liginde eksiksiz proje üreticisi bir mimarlık ofisi olarak değerlendirilmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm yatay planlama ile olmalı!

Türkiye’deki inşaat sektöründeki hızlanmanın İzmir’e de yansıdığını ve kent merkezi dışında şehirde mahalleler oluşmaya başladığını söyleyen Mehpare Evrenol, İzmir’in yatay gelişmesi gereken bir kent olduğunun altını çiziyor.

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Mehpare Evrenol kim Haberi

Mehpare Evrenol kim

Projeleriyle kent kültürünün gelişmesine katkıda bulunan, yapılı çevrenin doğayla olan ilişkisini önemseyen ve deneyimli ekibiyle büyük ölçekli projelere imza atan Evrenol Architects'in kurucusu Mehpare Evrenol, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenen Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda, Birleşik Arap Emirlikleri'nin ardından projeleriyle fuara damgasını vuran ikinci ülkenin Türkiye olduğunu belirtiyor.


Türkiye fuarın yıldızlarından

Bölgede ve dünyada yaşanan üzücü gelişmelere paralel olarak bu yılki Cityscape Fuarı'nın geçen yıla kıyasla tempo ve enerji bakımından bir nebze düşük olduğunu ifade eden Evrenol, ancak fuarın global gayrimenkul sektörü üstündeki etkisi ve değerinin yine güçlü bir şekilde devam ettiğini dile getiriyor. Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinin Cityscape Fuarı'nda bir araya gelmelerinin olumlu sonuçlandığını ve fuarın Türkiye açısından gayet...