26 / 04 / 2024

Mekan Yapı tahsin yılmaz

Mekan Yapı tahsin yılmaz

Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti...

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Pimapenlere yaz-kış ayarı nasıl yapılır? 

PVC pencerelerin yaz-kış ayarları sayesinde evinizi soğuk havalarda daha iyi yalıtabilir ve enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Yaz ve kış aylarında pimapenlere ayar yapılarak daha konforlu bir iç mekan oluşturulabilir. İşte yaz ve kış aylarında PVC ayarlaması hakkında önemli ipuçları haberin devamı

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

Honda City'e Mart ayında zam yapıldı mı?! İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi

Honda City, sağlam yapısı, modern tasarımı, iyi performansı ve yakıt tasarrufu gibi özellikleriyle öne çıkan bir otomobildir.  Ayrıca ferah iç mekanı ve birçok teknolojik özellikleriyle de dikkat çekmektedir.  İşte 06 Mart 2023 fiyat listesi nedir? 

İliman Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İliman Yapı Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin İliman tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Vizyon Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Güven tarafından kuruldu.

Ev alırken yapı ve malzeme kalitesine dikkat edilmeli!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP) Başkanı Nesim Ekinci, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, mekan büyüklüğü gibi unsurların yanı sıra binanın yapı ve malzeme kalitesini de sorgulaması gerektiğine dikkat çekti.

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ax Yapı Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ax Yapı Tasarım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Tütü tarafından kuruldu.

Long Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Long Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tahsin Uzun tarafından kuruldu.

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırtay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Kırtay, Sinan Kırtay ve Tahsin Kırtay ortaklığında kuruldu.

Bakırlar Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırlar Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Bakır tarafından kuruldu.

Mekan Yapı tahsin yılmaz Haberi

Mekan Yapı tahsin yılmaz

İnşaat sektöründe 1994’den beri faaliyette olan Mekan Yapı'nın ortakları Dursun Yılmaz, Tahsin Yılmaz ve Asım Yılmaz'ın muhterem anneleri Hanife Yılmaz hayatını kaybetti. 

Merhume Hanife Yılmaz'ın cenazesi bugün (17 Nisan 2018 Salı günü) Bağcılar Yıldıztepe Ulu Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Yıldıztepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına başsağılığı ve sabır dileriz.

Bağcılar Yıldıztepe Ulu Camii adresi: Yıldıztepe Mahallesi, Bağcılar Cd. No:76, 34203...