25 / 04 / 2024

melikgazi belediyesi tarihi yapı onarımı

melikgazi belediyesi tarihi yapı onarımı

2015 yılında tarihi mekânların onarımı ve günümüz hizmetine kazandırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini söyleyen Dr.Memduh Büyükkılıç, 2016 yılında da 32 tarihi yapıyı belirleyerek bakım ve onarım proje çalışmasının başlatıldığını kaydetti.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 33 konut!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesinde yer alan 33 adet konutu satıyor...

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Melikgazi Belediyesi 50 konutu 15.2 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 50 adet konutu satışa çıkardı. Konutların toplam satış bedeli 15 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşümde KDV yüzde 1'e düşürüldü!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV oranını yüzde 1'e düşürdü. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

melikgazi belediyesi tarihi yapı onarımı Haberi

melikgazi belediyesi tarihi yapı onarımı

Melikgazi Belediye Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, 2015 yılında tarihi mekânların onarımı ve günümüz hizmetine kazandırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ve bu çalışmanın Melikgazililerce beğenildiğini, takdir edildiğini ve devam ettirilmesinin istendiğini söyledi.

Tarihi yapıların özellikle Anadolu’da çok önemli eserleri olduğunu ve adeta dünya tarihini bağrında taşıdığını bu açıdan onarılan eserin dünya mirasına katkı sağladığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Kayseri şehri, ipek yolu üzerinde her zaman bölge şehri olmuş ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. 4000 yıllık şehir tarihi içerisinde adeta dünya mirasını bağrında taşımakta ve tanıklık etmektedir. Kayseri ilinde 1229 tescilli tarihi yapı bulunmaktadır. Bunların 568 adeti Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer almaktadır. Bu yapılar Selçuklulardan günümüze kalan nadir dünya kültür eserlerindendir. Bunların onarılması, korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması gerekmektedir. Hatta günümüz...