19 / 04 / 2024

melikgazi gayrimenkul ihalesi

melikgazi gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince 18 milyon TL bedelle kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 564 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 197 bin 50 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

melikgazi gayrimenkul ihalesi Haberi

melikgazi gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satışa sunuldu. Satışa konu olan  akaryakıt istasyonu için 18 milyon TL bedel isteniyor.

Mülkiyeti Belediyemize ait, Melikgazi ilçesi, Gültepe mahallesi, 13045 ada, 4 parselde bulunan 1937,13 m2’lik, Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı arsası, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satılacaktır.

1-İhale 28/11/2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır.
2-İhale katılımcılarından istenecek belgeler:
İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur:
a-2886 sayılı kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu
b-Geçici Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen...