20 / 04 / 2024

melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı

melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Melikgazi Belediyesince Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Sultan Abdülhamid Han Bulvarı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "Yol medeniyettir" bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nın hizmete açıldığını söyledi.

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Yeni keşif için yola çıkan Abdülhamid Han sondaj gemisi, Akseki-1 kuyusunda çalışmaları devam ettiriyor. Akseki-1’in, Akdeniz’in doğusunda doğalgaz potansiyeli en yüksek saha olduğu ifade ediliyor. 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in ilanının yüzüncü yılında müjde yolda.

Divanhane Eski Karakol Binası neden yıkılıyor?

19. yüzyılda Sultan Abdülaziz döneminde inşa edilen Divanhane Eski Karakol Binası yol genişletme nedeniyle yıkılıyor.

Divanhane Eski Karakol Binası yıkılacak! İBB'nin başvuru reddedildi!

İstanbul Kasımpaşa'da bulunan ve Sultan Abdülaziz Han tarafından yaptırılan tarihi Divanhane’nin Eski Karakol Binası'nın yıkımının iptal başvurusu reddedildi.

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülhamid Kablan tarafından kuruldu.

145 yıllık Karadeniz-Akdeniz Otoyolu'nun yüzde 84'ü tamam!

Osman Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen, 2’nci Abdülhamid'in rüya projesi 145 yıllık Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi’nin yüzde 84’ü tamamlandı.

Tarihi yalıda komşu paniği!

II. Abdülhamid döneminde 1906 yılında Raimondo Daronco tarafından Sara Sultan'ın ikiz torunlarına yapılan Yeniköy'de bulunan Faik ve Bekir Bey yalısında yaşayan kardeşlerin başı komşusuyla dertte.

Tanzanya'daki Sultan Abdülhamit Han Camisi açıldı!

Tanzanya’nın Zanzibar bölgesinde hayata geçirilen Sultan Abdülhamit Han Camisi ibadete açıldı...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

Osmanlı'nın son mirasçıları büyük servetin peşine düştü! 

1800’lü yıllarda İzmir Valiliği yapan Hacı Osman Paşa’nın oğlu Ali Ağa ile Sultan Abdülmecid ve Sultan Abdülaziz zamanında sadrazamlık yapan damadı Mehmet Emin Ali Paşa’nın torunları olan 5 ailenin bireyleri miraslarının peşine düştü...

Filyos Limanı 2020'de açılacak!

150 sene önce Abdülhamid tarafından gündeme getirilen Filyos Limanı projesinde son aşamaya gelindi. Projenin 2020 yılında açılması bekleniyor. 

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yüzde 95'i tamam!

Osmanlı padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen ve II. Abdülhamid zamanında da projesi çizilen Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yapım çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı...

Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi açıldı!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 4 yıl önce yapımına başlanan Cibuti 2. Abdülhamid Han Camisi ve Külliyesi hizmete açıldı.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı Haberi

melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, iki gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ihalesini yaptıklarını anımsatarak, "Nasıl bir süreçte yaptık bu ihaleyi? Silahla, 15 Temmuz ile FETÖ ile baş edemedikleri bu ülkeyi ekonomik olarak çökertmek için yedi düvel harekete geçti ama şükürler olsun. 15 Temmuz'da olduğu gibi reisiyle birlikte bu ülke topyekun birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğinden dünya, Türkiye'nin başına çorap örmek isterken o çorap döndü, hainlerin başına geçti." dedi.


Arslan, Melikgazi Belediyesince Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Sultan Abdülhamid Han Bulvarı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "Yol medeniyettir" bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.


Bakanlık olarak ülke genelinde üzerlerine düşeni yaptıklarını anlatan Arslan, şunları kaydetti:


"Alet çalışır, el övünür. Eğer Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, hükümetimizin, yerelde teşkilatların desteği yoksa bizim övünecek bir şeyimiz yok. Allah sizlerden...