26 / 04 / 2024

Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı antalya adliyesi yangın

Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı antalya adliyesi yangın

Alınan bilgiye göre, Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı'ndaki Antalya Adliyesi'nin "adli emanet deposu"nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Pendik Dumlupınar ve Orta mahallelerindeki riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıda İtirazlar Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kütahya Dumlupınar TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Dumlupınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Dumlupınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Dumlupınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Dumlupınar 2022 ucuz konut projesi...

Pendik Dumlupınar ve Orta mahalleleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar ve Orta Mahalleleri Riskli Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Kahramanmaraş Dumlupınar'da 551 konut inşa ediliyor!

Kahramanmaraş'ın Dumlupınar ilçesinde devam eden kentsel dönüşümde 95 daire ve 4 iş yeri bitme aşamasına geldi. Proje dahilinde 551 konutun inşaatı da devam ediyor. 

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu'ya 2 yeni konut! İhalesi yarın!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Dumlupınar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Dumlupınar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bursa Milli Emlak'tan 10.9 milyon TL'ye 2 arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar mahallesi'nde bulunan 2 arsayı 29 Eylül 2020 günü saat 13:30 ile 14:00'da düzenlenecek.

Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi açılışa hazır!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi'nde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerin kullanımına hazırlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki 2.5 kilometrelik ray imalatı devam ederken, Meltem Katlı Kavşak çalışmalarında üst yapı imalatlarına başlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı antalya adliyesi yangın Haberi

Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı antalya adliyesi yangın


Antalya Adliyesi'nin adli emanet deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.


Alınan bilgiye göre, Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı'ndaki Antalya Adliyesi'nin "adli emanet deposu"nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Adliyede görev yapan polislerin fark ederek haber vermesi üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Adliyenin bodrum ve zemin katlarının yoğun duman altında kalması nedeniyle itfaiye, dumanı tahliye etmek amacıyla bazı camlar kırdı. Yangın, kısa sürede büyümeden söndürüldü.


Yangını haber alarak inceleme yapmak üzere Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cevdet Kayafoğlu ile Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul da olay yerine geldi.


Kayafoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yangının çıkış noktasını arkadaşlar araştırıyorlar itfaiye ile beraber. Yangın söndürüldü, soğutma çalışmaları da bitti. Dumanın tahliyesi için çalışıyor arkadaşlarımız"...