20 / 04 / 2024

memduh büyükkılıç ulaşım projeleri

memduh büyükkılıç ulaşım projeleri

Şehir içi güvenli, seri ve alternatif ulaşımına her zaman önem verdiklerini hatırlatan Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

2022 yılının en büyük personel alımı! Başvurular başladı, kaçırmayın!

İş arayan milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2022 personel alımları için başvurular başladı. 2022 yılının ilk büyük personel alımı için toplamda 66 bin 552 personel alınacak. Alım yapılacak olan meslekler içinde, bekçi, hastane personeli, güvenlik görevlisi ve sekreter yer alıyor.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Kayseri'ye 2 dev ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Marina açılışına katılım gösterdi. Marina açılışında açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, Kayseri yatırımları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Memduh Büyükkılıç, Elazığ'da yıkımı devam eden binaları inceledi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Elazığ’daki deprem bölgesinde bazı incelemeler yaptı.

Kayseri'de 2020 yatırım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Erciyes’te gerçekleştirilen toplantıda 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı'nden Kayseri Büyükşehir'e ziyaret!

Özbekistan Cumhuriyeti İnşaat Bakanlığı Birinci Yardımcısı Şerzod Khidoyatov, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerindeki bürokratlarıyla 4 saati aşan bir toplantı yaptı.

memduh büyükkılıç ulaşım projeleri Haberi

memduh büyükkılıç ulaşım projeleri

Şehir içi güvenli, seri ve alternatif ulaşımına her zaman önem verdiklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

5 mühendis ile 4 teknikerden oluşan yönetim birimi ve 45 ağır iş makinesi, 65 kamyon, hafif arazi araçları birlikte 212 işçisi ile kurulan Ulaşım Müdürlüğü Ufuk Arslan’ın müdür olarak atandığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, dünya da ulaşımın artık başlı başına bir hizmet sektörü olduğunu ve daha bilimsel çalıştığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve hassasiyetten dolayı yeni bir müdürlük oluşturulmasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Yol medeniyettir. Bu fikir ve ilke ile Melikgazi belediyesi olarak imar planlarında yer alan yolların...