25 / 04 / 2024

Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Kimin

Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Kimin

Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Efe Tokalı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mono Dış Cephe Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Irmak tarafından kuruldu.

Adıyaman'daki deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından temeli atılan 26 bin 312 konuttan kaba inşaatı tamamlananlarda dış cephe çalışmalarına başlandı.

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapanlara 10 yıla kadar ceza! Bunu sakın yapmayın!

Trafikte gelin ve damattan zorla para isteyen gençler, düğün arabasının geçişini engelleyerek bazen fiziksel saldırıda bile bulunuyor. Düğün sahiplerini canından bezdiren bu duruma neden olanlara 'yağma' suçundan 10 seneye kadar hapis cezası veriliyor. İşte detaylar...

İslam Memiş gram altın için Cuma gününü işaret etti! 'Dikkat!'

Para ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, borsadaki düşüş, gram altın, gümüş, dolar ve euro seviyelerini değerlendirdi. İslam Memiş'in 'cuma gününe dikkat!' sözleri dikkat çekti. Memiş, gram altında beklediği zirveyi de paylaştı.

Piyasa Kahini İslam Memiş, elinde avucunda altın, dolar ve gümüşü olanları uyardı! Sakın tuzağa düşmeyin

Dolara, altına ve gümüşe yatırım yapan yatırımcıların merak ettiklerini tek tek açıklayan Piyasa kahini İslam Memiş ''tuzaklara düşmeyin'' diyerek uyarıda bulundu. 

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.

Altın ve doları olanlara göz dağı! İslam Memiş kötü haberi verdi! İşte detaylar!

İslam Memiş, son dönemde altının ve doların yaşadığı hareketliliğe dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

İslam Memiş: Gram altının pimi çekildi! Altının yanıltıcı yüzü sizi yanıltmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş haftaya düşüşle başlayan emtia fiyatlarının gerilemeye devam ettiğini belirterek bazı noktalara dikkat çekti. İşte detaylar!

İslam Memiş’ten düşündüren altın yorumu! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yıl sonuna doğru altının alacağı şekle dair açıklama yaptı. İşte detaylar!

Altın fiyatları düşüyor ama panik yapıp altın satanlar dizlerini dövecek uyarısı

Altın fiyatları dolardaki artışa nazaran güne düşerek başlasa da gün sonunda yeniden yükselmeye başladı. Altın uzmanı İslam Memiş, fiyatlardaki düşüşe aldanmayın elinizdeki altına sahip çıkın çok büyük soygun var elindekini satan dizlerini döver uyarısı yaptı.

Gram altın ve dolar almayı düşünenler dikkat! Piyasa Kahini İslam Memiş kritik dönemi açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ekonomideki son gelişmelerin ardından dolar ve altın ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Konut sitelerindeki dış cephe kiralanabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü köşesinde yöneticilerin konut sitelerindeki dış cepheyi kiralayıp kiralamayacağı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Kimin Haberi

Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Kimin


Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin Tl sermaye ile bugün  Efe Tokalı tarafından kuruldu. 


Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü konut, fabrika, atölye, alısveris merkezi, otel ve benzeri binalara dıs cephe, çatı giydirme izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dıs cephe kaplama isleri yapmak. 2.Her türlü binaların iç ve dıs cephe granit, seramik ve mermer kaplama uygulama islerini yapmak, yaptırmak, imal etmek, almak ve satmak, 3. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Memişler Dış Cephe Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Zafer Mah.Damla Sok.No.1/6...