28 / 03 / 2024

menemen çandarlı yolu ihalesi

menemen çandarlı yolu ihalesi

İzmir-İstanbul Otoyolu inşaatı hızla sürerken İzmir'e ulaşımda büyük avantaj sağlayacak yeni bir yol inşaatına başlanıyor. 76 kilometrelik yolun önümüzdeki günlerde yapişlet- devret modeliyle ihale edilecek.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu limanlar arasındaki mesafeleri kısaltacak!

DTO İzmir Şubesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan DTO) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, açılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun önemini anlattı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu açıldı!

Menemen - Aliağa - Çandarlı Otoyolu'nun açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu yarın açılıyor!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarında trafik akışının 22 Şubat saat 23.59'da başlamasına karar verilirken, bu kesimde mecburi asgari hız saatte 40, maksimum hız 120 kilometre olacak.

Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu 22 Şubat'ta açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 22 Şubat Cumartesi günü açılacak...

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun bazı kesimleri trafiğe açıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarının bazı kesimleri trafiğe açıldı. Proje Müdürü Selim Sönmez, "Bugün açılan 50 kilometre otoyol, 41 kilometre bağlantı yoludur." diye konuştu...

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu 30 Ekim 2019 tarihi itibariyle trafiğe açılacak.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak!

İzmir'in kuzey aksında, trafik sorununu önemli ölçüde azaltacak olan 96 kilometrelik Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, yıl sonunda tamamlanacak

Menemen-Çandarlı-Aliağa Otoyolu güzergâhına değer katıyor!

Yapımı süren Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu, bölgeyi cazibe merkezi haline getirdi. Son iki yıldır gayrimenkul fiyatları hızla artıyor. Proje tamamlandığında bölgedeki hareketlilik daha da artacak. Yatırımcılar bölgede fırsat kolluyor.

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Endeksa. com, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolunun konut fiyatları üzerindeki etkisini açıkladı. Otoyolu üzerinde yer alan iller yüzde 45 değer kazandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için 5 ilçede acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli, Bergama, Dikili, Menemen, Aliağa ve Foça ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için acele kamulaştırma kararı alındı. Kamulaştırma Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Menemen-Çandarlı Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi ile ilgili alınması gereken önlemlere ilişkin 2017/10 Sayılı Başbakanlık Genelgesi, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

menemen çandarlı yolu ihalesi Haberi

menemen çandarlı yolu ihalesi


İzmir-İstanbul Otoyolu inşaatı hızla sürerken İzmir'e ulaşımda büyük avantaj sağlayacak yeni bir yol inşaatına başlanıyor. Başbakan Binali Yıldırım, bayramın ilk günü geldiği İzmir'de Menemen'e kadar tamamlanan çevre yolunun otoyol olarak Çandarlı'ya kadar uzatılması için çıkılacak ihale konusunda çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi. 76 kilometrelik yolun önümüzdeki günlerde yapişlet- devret modeliyle ihale edileceği bildirildi. Yeni otoyol, Ege'yi Türkiye'nin dış ticaretinde yeni merkez olması hedeflenen ve önümüzdeki süreçte inşaatına başlanacak Çandarlı Limanı'na da ulaşımı kolaylaştıracak.


"Nefes aldıracak"


Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, yolun ihale süreciyle birlikte 5 yıl içinde bitirilmesinin planlandığını söyledi. Yolun kentin trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağını ve vatandaşlara nefes aldıracağını belirten Abdulkadir Uraloğlu, "Otoyolun bitmesinin ardından sürücüler Menemen ve Aliağa merkezine hiç girmeden ulaşım yapma imkanına kavuşacaklar. Bu da hem ticari...