19 / 04 / 2024

Mensa Gayrimenkul plan

Mensa Gayrimenkul plan

Mensa Gayrimenkul bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre şirketin faaliyet planını yayınladı. Firma sahip olduğu/olacağı her türlü taşınmazın yönetimini yapması ve yatırımlar gerçekleştirmesi planlıyor...

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Necati Yavuz tarafından kuruldu.

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohamed N.A.A.E tarafından kuruldu.

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla!

GİGDER Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı resmen duyurdu. İşte Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı 15 maddede tüm detaylarıyla...

GİGDER ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı 6 Temmuz'da!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), hazırladığı ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı’nı 6 Temmuz tarihinde açıklayacak.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

Harun Algül: Acilen gayrimenkul yönetim planı yapılmalı!

Bandırma Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısında konuşan MHP Meclis Üyesi Harun Algül, yerel yönetim acilen gayrimenkul yönetim planı yapması gerektiğini ifade etti.

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisi imar planı askıda!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisine ait 1/5000 Merkez Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Akiş GYO'dan Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama!

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı. 

Doğuş GYO Maslak imar planı davasında hukuki süreç devam ediyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA 1/1000 Ölçekli Maslak ve Çevresi Uygulama İmar Planı'nın iptali talebi davası hakkında açıklama yaptı.

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

Doğuş GYO Maslak imar planı davası hakkında bildiri yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş GYO Maslak imar planı davası hakkında bildiri yayınladı.

Türker Proje'nin kartal arazisinin imar planına onay!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım'ın Kartal arazisinin imar planı meclis ve İBB Başkanı tarafından onaylandı. Şirket, imar ve bayındırlık komisyonu raporunu KAP'ta yayınladı.

Mensa Gayrimenkul plan Haberi

Mensa Gayrimenkul plan

Mensa Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Ödenmiş sermayesinin %70'ine sahip olduğumuz Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş .'nin grubumuzun sahip olduğu/olacağı her türlü taşınmazın yönetimini yapması ve yatırımlar gerçekleştirmesi planlanmaktadır.

Grubumuzun sahip olduğu Adana, Çorlu ve Kayseri 'de bulunan gayrimenkullerin toplam alanı, 875.000 m2'dir. Bununla birlikte ülke genelinde yürütülen kentsel dönüşüm projelerine bağlı olarak yeni gayrimenkul edinimlerine yönelik istişarelere devam edilmektedir.

26/08/2013 tarihinde toplanan Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu, mevcut arazi stoğu ile birlikte Potansiyel projelerin değerlendirilmesi amaçlanarak, müşavirlik hizmeti alınmasına karar vermiş  ve;



1. Mevcut imar durumlarının detaylı olarak raporlanması,


2. İmar Kanunu ve ilgili sair mevzuata uygun olarak imar revizyon önerilerinin sunulması ile bu işlerin takibinin yürütülmesi,


3. Güncel değerleme raporlarının hazırlanması ve periyodik olarak sunulması,


4. Özellikle hakim ortaklarla kurulacak ilişkilerin şirkette...