19 / 04 / 2024

Meral Köylü

Meral Köylü

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Alemdar, Ersal Keskin, Meral Köylü, Sinem Acınan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

1957 yılında köylünün bir an önce toprak sahibi yapılması istenmiş! 

1957 yılında Bütçe Komisyonunda Arif Onat (CHP) bu memlekete toprakların 50 milyon kişiyi bile geçindirebileceğini ve topraksız köylünün kalmaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Dededen miras kalan köy evlerine yıkım kararı! Köylüler ayaklandı!

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kıran mahallesindeki köy evleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Menteşe Belediyesi araçları tarafından ‘kaçak’ gerekçesiyle yıkılıyor.  Kıran köylüleri, yıkıma tepki göstererek araçların önüne durdu.

Bakan Dönmez açıkladı! Çiftçi ve köylüler bunu bekliyordu! İşte detaylar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, çiftçi ve köylülerin beklediği o haberi duyurdu. İşte detaylar!

Köylü Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köylü Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Celal Turgut tarafından kuruldu.

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Thodex'in kurucusu Faruk Özer'in köylülerinden tepki! 

400 bine yakın kişiyi dolandırdığı iddia edilen kripto para borsasının kurucusu Ardahanlı Faruk Özer'in köylüleri Özer ve ailesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Marmaris’te köylülerin Osmanlı tapuları iptal ediliyor iddiası!

Marmaris’te 70 yıl süren Osmanlı tapu davalarını kazanan köylülerin, mahkeme kararlarının iptal edildiğini kaydeden CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün yazılı olarak cevaplaması için TBMM’ye soru önergesi sundu. 

Binalarını yapamayan veya taksitlerini ödeyemeyen köylülere ek süre verilmesi önerildi!

442 sayılı Köy Kanunu'na göre köylülere satışı yapılan taşınmazlar için belirlenen süre içinde binalarını yapamayan veya taksitlerini ödeyemeyenlere ek süre verilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Orman köylülerine kullandırılacak kredilerde düzenleme!

Orman köylülerinin kalkınması için kullandırılan kredilerde düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda ferdi, kooperatif ve kooperatif üst kuruluşları kredilerinden faiz alınmayacak.

İzmir'de mahkeme otoyolu köylülere verdi!

İzmir Kemalpaşa'da mahkemenin üzerinde otoyol bulunan arazilerini kendilerine geri verdiği köylüler şaşkınlık yaşıyor. 

Artvin İnanlı'da köylülere TOKİ'den daire verilmediği iddiası TBMM'de!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı İnanlı köyünün yeni yerleşim yerine ne zaman taşınacağına ve adres değişikliği yapmak zorunda kalan köylülere TOKİ'den daire verilmediği iddiası meclis gündemine taşındı..

Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddiaları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

Bursa'da arsaları belediye mülkiyetine geçen köylüler mahkemeye başvurdu!

Bursa'da 1950'li yıllarda 891 dönüm mera alan köylüler, 2012 yılında çıkan bütünşehir kanunuyla arazilerinin belediyenin mülkiyetine geçmesi üzerine mahkemeye başvurdu.

Meral Köylü Haberi

Meral Köylü

Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Alemdar, Ersal Keskin, Meral Köylü, Sinem Acınan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Turstar Turizm Taşımacılık ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi, Taş İş Merkezi, No:2 Kat:6...