19 / 04 / 2024

meram kültür merkezleri

meram kültür merkezleri

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Konya Konevi Kültür Merkezi yıkılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 3 milyona mal edilen Konevi Kültür Merkezi yıkılarak yerine yeni bir tesis inşa edilecek.

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Yakası'na Atatürk Kültür Merkezi yapılacak!

Beyoğlu'nda ihracatçılarla buluşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Zenginlik ve cazibe merkezleri hep Avrupa Yakası'nda. Biz burada bir dengeleme yapalım istedik bir Atatürk Kültür Merkezi de Anadolu Yakası'nda yapacağız" dedi.

Konya'daki Konevi Kültür Merkezi'nin yıkılması planlanıyor!

Konya’nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen Konevi Kültür Merkezi'nin yıkılması planlanıyor!

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Kocaeli’nin en büyük kültür merkezleri Çayırova'da!

Kocaeli Çayırova Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ilin en büyük kültür merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Kocaeli Arslanbey’e kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamaları için kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor.

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Halkın sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı bu mekanlar, modern yapılarıyla da dikkat çekiyor.

meram kültür merkezleri Haberi

meram kültür merkezleri

Konya’nın değerli tarihi yapıları arasında yer almasına rağmen uzun seneler boyunca atıl bekleyen, ancak  Meram Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları sonucu kente yeniden kazandırılan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor. 15 Temmuz günü saat 14.30’da yapılacak açılışla tüm Konyalıları davet eden Başkan Mustafa Kavuş, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinin, şehrin önemli sanat merkezlerinden birinin olacağını söyledi.

“15 TEMMUZ ZAFERİ ÇANAKKALE RUHUNUN HALA YAŞADIĞININ EN BÜYÜK GÖSTERGESİ”


Meram Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu millete ve devlete içerden ve dışardan yapılan tüm saldırılara ve tüm yıkım çabalarına karşın yatırımlarla, projelerle bu milletin her zaman dimdik ayakta duracağının, tarihine değerlerine sahip çıkarak geleceğe umutla bakmaya devam edeceğinin bir göstergesi olarak bu önemli yatırımın açılışını 15 Temmuz günü gerçekleştirerek önemli bir mesaj verdiklerini söyleyen  Başkan Kavuş...