28 / 03 / 2024

meram tapu teslimi

meram tapu teslimi

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Meram'ın 10 mahallesine tapu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi’nin 18. madde uygulamasını tamamladığı Konya’nın en merkezi 10 mahallesinde daha tapular dağıtılıyor.

Konya Meram'da tapu zamanı!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yaklaşık bir yıl önce 10 mahallede başlatılan 18. Madde Uygulaması tamamlandı. Bölgede tapuların önümüzdeki günlerde verilmesi planlanıyor.

Meram'da tapu sevinci!

Konya'nın Meram Belediyesi, 18. madde uygulamasını tamamladığı mahallelerde vatandaşlara yeni tapularını dağıtmaya devam ediyor...

Meram Aksinne Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesinin önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Aksinne Mahallesinde de çalışmalar devam ediyor. Anlaşma ve tapu devirleri tamamlanan binaların yıkım çalışmaları hız kazandı.

Benevre Beytepe 30 Ağustos'ta teslim edilecek!

Benevre Beytepe projesi, 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor. Projede heemen tapu teslimi yapılırken, 10 yıl vadeli konut kredisi ile 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunuyor.

360 Kurtköy projesinde hemen tapu fırsatı!

Aydos Ormanları’nın yanı başında yükselen 360 Kurtköy, yüzde 0.70 faiz oranıyla 36 ay, yüzde 0.99 faiz oranıyla 120 ay vade avantajı sunuyor. Tapu teslimi de hemen yapılıyor.

meram tapu teslimi Haberi

meram tapu teslimi

Meram Belediyesi, eski isimleriyle Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesinde 1 milyon 337 bin 769 metrekare alanda, 2 Bin parsel ve 5 bin kişiyi kapsayan 18. Madde uygulamalarını tamamladı. Meram Belediyesi'nde yer alan habere göre; yeni tapular Meram Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen törene Konya Tapu ve Kadastro Müdürü Mustafa Akkul, Konya Kadastro Müdürü Fatih Demir, Meram Tapu Müdürü Mehmet Tütyüncü ve Uzunharmanlar Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kırdı ile mahalle sakinlerinden temsili olarak vatandaşlarda katıldı. Hak sahipleri tapularını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Tapu Kadastro Bölge Müdürü’nden teslim aldı.

BAŞKAN KAVUŞ; “İKİ YILDA 10 MİLYON M²’DE ÇALIŞMALARI TAMAMLADIK”  

Uzunharmanlar Mahallesi’nde sona eren çalışmalardan sonra son iki yılda Meram’da...