24 / 04 / 2024

mercure hotels hedefleri

mercure hotels hedefleri

Uluslararası otel işletmecisi Accor Grubu bünyesindeki Mercure Hotels, 5 yıl içinde 1.000'den fazla otel açmayı planlıyor. Mercure Hotels, 732 oteli ile Kuzey Amerika hariç dünyanın en büyük otel zincirine sahip.

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Trabzon Aurum Hotels icradan 18.2 milyon TL'ye satılıyor!

Trabzon İcra Dairesi, Trabzon ili Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan Aurum Hotels'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Eliteword Hotels Sapanca turizmine katkı sağlayacak!

Sapanca’da inşa edilen Eliteword Hotels yatırımcılarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşa edilen yeni otel hem ilçemiz hem şehrimiz turizmine büyük katkı sunacak, yerel ekonomiyi canlandıracaktır" dedi.

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Wyndham Hotels yıl sonuna kadar 7 otel açacak!

Dünyada 9 binden fazla oteli bulunan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki yatırımlarına hız verecek. Türkiye'de 67 oteli bulunan şirket yıl sonuna kadar 7 otel daha açacak.

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışta!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Mahallesi'nde yer alan  Maxholiday Hotels Stone Palace Side icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otelin bedeli 119 milyon 709 bin 81 TL olarak belirlendi.

Titanic Hotels'den Kemer ve Hamburg'a yeni oteller geliyor!

Hem yurtiçi hem de yurtdışındaki otel yatırımlarıyla dikkati çeken Titanic Hotels yeni yatırım planları üzerinde çalışıyor.

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts 29 Ekim'de açılacak!

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

mercure hotels hedefleri Haberi

mercure hotels hedefleri

Uluslararasıotel işletmecisi Accor Grubu bünyesindeki Mercure Hotels, 5 yıl içinde 1.000'den fazla otel açmayı planlıyor. Mercure Hotels, dünyanın 50 ülkesinde 732 oteli ile orta ölçekli oteller segmentinde Kuzey Amerika hariç dünyanın en büyük otel zincirine sahip.  Mercure Hotels, 2011 ve 2012 yıllarında ortalama olarak haftada bir yeni açılışla 15 binden fazla yeni odayı bünyesine kattı. Accor Grubu tarafından 2012 yılında hizmete açılan odaların yüzde 21'ini Mercure markası gerçekleştirdi. 


Vatan...