16 / 04 / 2024

merkez adana alışveriş merkezi

merkez adana alışveriş merkezi

M1 Merkez Adana AVM Maya Sanat Akademisi işbirliğiyle farklı bir sergiye ev sahibi oldu...

Merkez Adana AVM'de Hayat Ver sergisi düzenleniyor!

Organ bağışına dikkat çekmek amacıyla ünlü isimlerin bir araya geldiği Hayat Ver sergisi 1-15 Haziran tarihleri arasında M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor...

Bakan açıkladı! Alışverişlerde artık yeni dönem!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, alışverişlerde yeni bir dönemin başladığını duyurdu. İşte detaylar!

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Genel Kurulu Toplantısı'nda konuştu ve yeni gelişmelerden bahsetti. Kavcıoğlu alışverişlerde yeni bir dönemin başladığının altını çizdi ve "FAST sisteminin alışverişte kullanımını sağlamak için karekod kurulumunu bitirdik" ifadelerini kullandı.

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Adana'da alışveriş merkezi ek binası çöktü!

Adana, Seyhan ilçesi Yeni Mahalle Öğretmenler Bulvarı'nda bir alışveriş merkezinin ek binası inşaatında asma katın tablası beton dökülürken kalıp çöktü.

İstanbul Finans Merkezi alışveriş merkez mi olacak?

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarı Murat Muratoğlu bugün köşesinde " Finans merkezi dediler alışveriş merkezi olacak " başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları...

Adana Optimum Alışveriş Merkezi yenilendi!

Yepyeni yüzü ve konseptiyle ziyaretçileriyle buluşan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, yeniliğini iddialı bir kampanyayla kutluyor. Adana Optimum Alışveriş Merkezi kazandıran kampanyalarına devam edecek.

Demirspor Store M1 Merkez Adana AVM'de açıldı!

Adananın köklü alışveriş ve yaşam merkezi yine çok anlamlı bir açılıma imza attı. Adanalıların çok sevdiği Adana Demirspor kulubünün “ ilk mağazası” M1 Merkez Adana AVM’de hizmete açıldı.

M1 Merkez Adana'da Mercedes E250 kazanma şansı devam ediyor!

" Hayatın Merkezi ”: M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi bu kez de muhteşem bir Mercedes E 250 kazanma şansını yakalamaları için ziyaretçilerini alışverişe davet ediyor.

M1 Merkez Adana AVM'den araba kazanma şansı!

M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor.

M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor!

Adana’da “Hayatın Merkezi” olan M1 Merkez Adana AVM yönetimi ziyaretçilerine yine anında hediye kazandıran cazip kampanya hazırladı.M1 Merkez Adana AVM'de alışveriş kampanyaları devam ediyor.

M1 Merkez Adana AVM’den çocuklara okul çantası!

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde 08-19 Eylül tarihleri arasında haftaiçinde saat 13.00 – 21.00 arası AVM’deki tüm mağazalardan aynı gün içinde tek seferde 150 TL. ve üstü alışveriş yapan tüm ziyaretçilere Okul Çantası hediye ediliyor...

M1 Merkez Konya AVM'den 8-21 Eylül arasında alışveriş yapanlar kazanıyor!

M1 Merkez Konya’da 08- 21 Eylül tarihleri arasında 10 gün devam edecek alışveriş kampanyasıyla ziyaretçilere haftaiçi hergün 12.00 – 20.00 arasında yapacakları alışverişlerde cazip hediye kazanma fırsatı sağlanıyor...

merkez adana alışveriş merkezi Haberi

merkez adana alışveriş merkezi


   

3-8 yaş arasındaki çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını arttırmaya yönelik eğitsel ve sanatsal çalışmalar yapan Maya Sanat Akademisi, plastik sanat üstatlarının ünlü tablolarını siyah/beyaz olarak öğrencilerine verdi, öğrenciler de eserleri kendilerine göre baştan yorumladılar.



Ayrıca, aynı sergide Maya Sanat Akademisi öğrencilerinin yaptığı dev bebekler ve özgün konulu resim çalışmaları da yer...