25 / 04 / 2024

merkez bankası peşinatsız

merkez bankası peşinatsız

Merkez Bankası'nın faiz toplantısına kilitlenen bankalar, şimdiden konut kredisinde oranları indirmeye başladı. Faiz indirimi kararı çıkarsa, bankaların yarışı kızışacak.

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Limonlu Bahçe konutlarında hiç peşinatsız 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Limonlu Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Sur Yapı Cevher'de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Ümraniye Cevher projesinde hiç peşinatsız 36 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte farklı ödeme planlarının sunulduğu Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili detaylar...

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor?

Yeni ev almak isteyen yurttaşlar hangi bankaların peşinatsız konut kredisi verdiğini sorguluyor. Peki, Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Dolar 4 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar borcu olanlar yandınız!

Merkez Bankası, faiz toplantısını 22 Haziran günü gerçekleştirecek. Kritik gelişme öncesi uzmanlardan hemen tahminler gelmeye başladı. Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Dolar borcu olanlar yandınız!

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

Dev Bankalar peş peşe açıkladı! Euronun kaderi çiziliyor! Avrupa Merkez Bankası'ndaki beklentiler açıklandı!

Geçtiğimiz hafta Avrupa Merkez Bankası ECB faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından  ECB'nin ilerleyen günlerde nasıl bir yol çizeceğini dev bankalar peş peşe açıkladı. İşte Euronun kaderi çiziliyor.

Doların yarından sonra nasıl olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acilen bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını 3 Mayıs günü açıklayacak. Fed kararı doların yönünü belirleyecek. Dolar yarından sonra nasıl olacağı belli oldu! Amerika Merkez Bankası açıkladı! 1 dolarınız bile varsa acilen bakın.

merkez bankası peşinatsız Haberi

merkez bankası peşinatsız



Merkez Bankası'ndan beklenen faiz indirimi, bankaların konut kredisi faiz oranlarını 1.28'e kadar düşürdü. Anadolubank'ın konut kredisi faizlerini yüzde 1.28'e indirmesinin ardından, Akbank da yüzde 1.31'e çekti. Önümüzdeki hafta yapılacak olan Merkez Bankası'nın faiz toplantısına kilitlenen bankaların, toplantıdan indirim kararı çıkması durumunda büyük bir faiz indirimi yarışına girmesi bekleniyor. Akbank Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölüm Başkanı Cem Muratoğlu, şu andaki konut kredisi faiz oranlarının sektöre çok fazla hareketlilik getireceğini beklemediğini belirterek, "Merkez Bankası'nın ikinci faiz indirimini görmeden çok iyimser olmaya gerek yok" dedi. Merkez'in faiz indirimlerini yansıtmaya devam edeceklerini vurgulayan Muratoğlu, sektördeki büyük hareketliliğin ise faizin yüzde 1'in altına inmesiyle gerçekleşeceğini söyledi.


% 1'in altı seneye


Muratoğlu, 2008 sonuna...