29 / 03 / 2024

merkezi klima sistemleri daikin

merkezi klima sistemleri daikin

Sanko Holding'den 2011 yılında satın aldığı Airfel ile Türkiye pazarına giren Japon klima devi Daikin, merkezi iklimlendirme sistemlerini (VRV) Türkiye'de üretmeye hazırlanıyor. 100 milyon dolarlık yatırımla merkezi iklimlendirme sistemleri üretecek...

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayan Alaghawani tarafından kuruldu.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Bamax Pvc Gergi Tavan Sistemleri Baskı Merkezi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamax Pvc Gergi Tavan Sistemleri Baskı Merkezi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Başkara tarafından kuruldu. 

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Merkezi sistemden ferdi sisteme geçiş adımları!

Kimi apartmanlarda ısınma sistemleri merkezi, kimi apartmanlarda ise ferdi ısınma sistemli oluyor. Peki, merkezi sistemden ferdi sisteme geçiş nasıl yapılır?

Mitsubishi Electric'ten klimada 3D i-See Sensör teknolojisi!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği sağlıyor. 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını otomatik belirliyor.

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Franke klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor!

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

merkezi klima sistemleri daikin Haberi

merkezi klima sistemleri daikin


Daikin, Adapazarı Hendek'teki fabrikasında 100 milyon dolarlık ek yatırımla merkezi iklimlendirme sistemleri üretecek. Halen Belçika'dan getirilen sistemlerin 2015 yılına kadar Türkiye'de üretilmeye başlamasının ardından Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerine ihracatı da planlanıyor.


SANKO Holding'den 2011 yılında satın aldığı Airfel ile Türkiye pazarına giren Japon klima devi Daikin, merkezi iklimlendirme sistemlerini (VRV) Türkiye'de üretemeye hazırlanıyor. Gayrimenkul sektöründeki gelişmelerin klima satışlarının yanı sıra merkezi iklimlendirme sistemlerine (VRV) olan ilgiyi artırdığını belirten Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder, Daikin'in bu yeni üretim tesisi için Adapazarı Hendek'te faaliyet gösteren fabrikalarına 100 milyon dolarlık ek fabrika yatırımı planladığını kaydetti. Önder, "Merkezi klima sistemi şu anda Belçika-'dan getiriliyor. Türkiye'de her üç otelin birinde biz varız. 2015 yılına kadar bu teknolojiyi Türkiye'de üretmeye başlayınca, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerine de...