25 / 04 / 2024

Mermerler Plaza projesi

Mermerler Plaza projesi

KILIÇOĞLU Group, Kozyatağı'nda 41 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Mermerler Plaza'nın inşaatında sona geliyor. Sivil kentsel dönüşüm çalışmalarına örnek olarak gösterilen Mermerler Plaza Mart'ta tamamlanacak...

Kılıçoğlu Group Mermerler Plaza’da sona geliniyor!

Kılıçoğlu Group’un 41 milyon dolarlık yatırımla Kozyatağı’nda hayata geçirmeye hazırlandığı ve LEED GOLD sertifikasını alan ve sivil kentsel dönüşüm örneği olarak gösterilen projenin iki bloğu bankalar ve restoranlara kiralanacak...

41 milyon dolarlık Mermerler Plaza’da sona geliniyor!

Kılıçoğlu Group’un 41 milyon dolarlık yatırımla Kozyatağı’nda hayata geçirmeye hazırlandığı ve LEED GOLD sertifikasını alan ve sivil kentsel dönüşüm örneği olarak gösterilen projenin iki bloğu bankalar ve restoranlara kiralanacak...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Ergün Mimarlık, Cityscape Awards 2018’de finalist oldu!

Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Burak Plaza güncel fiyatları 2017!

Burak Plaza projesi toplamda 48 ofisten meydana geliyor. Burak Plaza güncel fiyatları ofis alanlarına göre farklılık gösteriyor.

Küçükyalı Plaza projesi telefon!

Deniz manzarasına sahip Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. Küçükyalı Plaza projesi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

İzmir Çiçek Plaza açıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

Münih Expo Real 4-6 Ekim'de!

Avrupa’nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan EXPO REAL, bu yıl Grand Plaza projesi ile yepyeni bir iletişim platformu oluşturacak. EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor.

Propa Plaza Zincirlikuyu'da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı!

Propa İnşaat’ın hayata geçirdiği ikinci ofis projesi olan Propa Plaza’da doluluk oranı yüzde 95’e ulaştı. Satışların tamamlandığı projede kiralamalar son hızla devam ediyor.

İSTOÇ 'un kalbinde prestijli ofis ve dükkanlar sizleri bekliyor!

Aktem Plaza projesi İstoç Ticaret Merkezi’nin kalbinde yer alıyor. Konum itibariyle, İstanbul'un ana trafik arterlerinin kesiştiği nokta. İstanbul Bölge İdare Mahkemeleri, ile karşı karşıya.

Ankara Aden Beytepe projesi satışa çıkarıldı!

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

Mermerler Plaza projesi Haberi

Mermerler Plaza projesi


KILIÇOĞLU Group, Kozyatağı'nda 41 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği Mermerler Plaza'nın inşaatında sona geliyor. Sivil kentsel dönüşüm çalışmalarına örnek olarak gösterilen Mermerler Plaza Mart'ta...